Boek

Raak elkaar niet kwijt!

De komst van een kind staat in de top drie van de grootste veranderingen in een mensenleven. Maar hoe voorkom je dat deze mooie en intense gebeurtenis het einde van jullie relatie betekent?

In Raak elkaar niet kwijt! lees je wat er in jezelf en binnen de relatie verandert na de komst van jullie kind. Door de inzichten die je hierdoor krijgt, zul je de veranderingen en de daarbij behorende twijfels en emoties beter begrijpen. Dit begrip geeft jou het vertrouwen om weer de regie over je eigen leven en jullie relatie te nemen. Want laten we eerlijk zijn: het voorkomen van een relatiebreuk is makkelijker gezegd dan gedaan. De heldere inzichten uit Raak elkaar niet kwijt! geven je de handvatten die nodig zijn om grip te krijgen op de veranderingen die je na de komst van een kind in je relatie kunt ervaren. Ook geeft dit boek jou als coach, orthopedagoog of therapeut alle informatie die je nodig hebt om je cliënten te helpen hun liefde levend te houden.

Boek - Raak elkaar niet kwijt!

€ 24,99

RIANNE ROES (1985) is gedragswetenschapper en relatietherapeut en begeleidt koppels bij grote veranderingen in hun leven.

Publicatiedatum: maart/april 2022

 
arrow_upward