Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Exclusieve livedag

Voel jij dat het tijd wordt om even een dag helemaal voor jezelf te hebben? En wil je die dag bewust gebruiken en aan je persoonlijke groei werken? Of wil je een dag echt even stil staan bij jullie relatie en daar de verdieping in opzoeken?

Dan is deze exclusieve livedag de perfecte combinatie van bewust tijd maken voor jezelf of elkaar, ontspanning, mooie gesprekken, nieuwe inzichten, natuur, aandacht, lekker eten en drinken bewustwording. De inhoud van de dag stemmen we af op jouw/jullie behoefte. 

Tijdens de livedag is er aandacht voor

Bewustwording, ontspanning, plezier en persoonlijke groei

Diepgaande en transformerende gesprekken

Volledig verzorgd en afgestemd op jouw/jullie behoefte en wensen

Even helemaal verdwijnen in de bubbel van jezelf of jullie relatie

Het arsenaal aan tools dat we tot onze beschikking hebben om jou/jullie een onvergetelijke dag te bezorgen is talrijk. We kunnen de diepte in door middel van psychotherapie en opstellingen. Maar de dag kan ook meer fysiek en ontspannend zijn door samen te werken met Oerwout. 

Doel van de exclusieve livedag

Het doel van deze exclusieve livedag is bewustwording over wat er diep van binnen in jou en in je relatie(s) leeft. Verandering van omgeving, bewuste tijd en aandacht doet wonderen voor hoe je naar elkaar en jezelf kunt luisteren waardoor er meer begrip, ruimte en perspectief ontstaat.

Hoe werkt het?

Hoe kom je zo snel mogelijk bij me terecht? Nog even kort op een rijtje:

Oriënteren: Verdiep je in mij en de mogelijk invulling van de livedag.

Kennismaken: Voel je een ‘ja’? Neem dan contact op!

Match: We maken gratis en telefonisch kennis en stemmen af.

Aan de slag: Een match op klik en inhoud? We plannen de dag in!

Kennismaken

Wil je vrijblijvend kennismaken of heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in, ik neem binnen 48 uur contact met je op.

RIANNE ROES

Rianne roes over Rianne

Welkom! Mijn naam is Rianne Roes. Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Ook ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

WAPENFEITEN

Universitair geschoold relatietherapeut

Gedragswetenschapper

Opsteller IOPT (Franz Ruppert)

Systeemtherapeut (NVRG)

Auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt

Leed. Geleden. Verleden. Vergeven. Vergeten. Verder leven. (Hans Andeweg)

Rianne combineert haar therapeutische en wetenschappelijke achtergrond met spiritualiteit en persoonlijke ervaring.

ANDEREN VERTELLEN

Tof, bizar, onwerkelijk. We kijken terug op een heel bijzondere dag, waarbij we elkaar weer echt hebben gezien en begrijpen waar we vandaan komen. Rianne zorgde voor rust en tijd om eens goed stil te staan bij onze relatie en denkpatronen. Met een lach en een traan (of heel veel). Zo ontzettend waardevol en voldoende input om samen mee verder te kunnen. We hadden onszelf geen groter cadeau kunnen geven.

~ Bart (37) en Kim (42)

Lees alle referenties

Praktisch

Een dag helemaal voor jou! Of helemaal voor jullie. Een dag van 10.00u tot 16.30u afgestemd op jouw/jullie wens en volledig verzorgd. Therapie, ontspanning, culinair, fysiek, een combinatie van alles. Het kan allemaal! Ook leuk als cadeau voor je partner (evt met overnachting) Investering: 970 euro (excl. 21% BTW)

Voor wie?

Wil je graag een dag helemaal voor jou (en je geliefde) middenin de magie, rust en schoonheid van de natuur? Even de rust en de tijd om in te checken bij wat er in jou (of in je relatie) leeft. Weer opladen of juist verder verdiepen. Aandacht hebben voor jezelf en elkaar en je eigen innerlijk kompas. Geen andere mensen. Even alleen op de wereld.

Expert

Deze dag stemmen we helemaal samen af. Je mag gebruik maken van mijn expertise als ervaren relatietherapeut en opsteller, mijn eigen persoonlijke ervaring en mijn spirituele kennis en gaven om jou/jullie de dag te geven die je verdient of misschien zelfs wel nodig hebt.

Samen met mijn compagnon (fysiotherapeut, outdoorcoach en de keukenmeester) kunnen we de dag volledig verzorgen, tot een culinaire omlijsting en fysieke uitdaging of ontspanning.

Rianne in de Media

Kom meer te weten over Rianne Roes en Samen Alleen. Op de “In de media” pagina vind je enkele van haar media optredens.

Telegraaf Rianne Roes
Oersterk
Linda.nl
NPO radio 3
ouders.nl
Spotify

Veelgestelde vragen

Wat bedoel je precies met een livedag?

Een livedag bij mij is niet zomaar een livedag. En dat klinkt niet heel bescheiden, maar inmiddels kan ik deze uitspraak doen en geloof ik het zelf ook. Een exclusieve livedag is een dag waarbij je welkom bent in mijn luxe yurt op een prachtig landgoed. Op een plek waarbij je even verdwijnt in de bubbel van de natuur. Letterlijk een cocon van ‘zijn’ waarbij je je lijf en je ziel datgene geeft waar het misschien al zo lang naar verlangt.

Een plek waarbij je simpelweg door er te zijn al ondergedompeld wordt in de vier elementen water, vuur, aarde, lucht. Waarbij je contact maakt met wie je in wezen bent en van daaruit weer je eigen innerlijke kompas voelt. Een plek waar je even helemaal jezelf mag zijn zonder de afleiding en eisen van de wereld om je heen.

Dat klinkt goed! Maar wat gaan we dan precies doen?

Deze dag is speciaal voor jou. Deze dag gaan we invullen op een manier die bij jou past. Wil je tot rust komen? Wil je weer eens voelen hoe het is om echt te ontspannen? Wil je de stilte in jezelf opzoeken? Wil je aarden en je opladen aan de schoonheid van de natuur en het warme gevoel van thuiskomen ervaren in de yurt? Dan zorg ik ervoor dat we een dag organiseren die helemaal in lijn staat met dat verlangen.

Denk aan een stiltewandeling op blote voeten, vogels spotten, meditatie in de hangmat, schrijven, nog meer stilte, zakken in je eigen gevoel en lichaam en bezinnen. De stilte zijn werk laten doen. Uiteraard kunnen we ook een stukje verdieping toevoegen door middel van bijvoorbeeld een opstelling. Verder zorg ik voor heerlijk vers eten, lekker drinken en zal het je aan niks ontbreken.

Maar ik zou ook graag wat aan mijn persoonlijke ontwikkeling willen doen. Kan dat ook?

Wil je weer in contact komen met je gevoel? Wil je onontdekte lagen in jezelf herontdekken? Wil je een dag tijd en ruimte maken om aan je persoonlijke groei te werken? Wil je in een veilige setting je schaduwkanten aankijken? Wil je weer contact maken met wie je werkelijk bent en wat er werkelijk in je leeft? Dan zal dat het hoofdthema van de dag worden. Mijn expertise als therapeut sluit namelijk naadloos aan op bovenstaande vragen.

Denk aan een opstellingenwerk, gesprekken over jou, je leven en de systemen waarin je leeft en bent opgegroeid. Een kaartlegging en een uitgebreide interpretatie van wat de kaarten je willen vertellen. Deze dag maak je contact met je intuïtie en met je innerlijk weten. Tegelijkertijd maken we een ‘plan’ voor hoe je de inzichten uit deze dag prakitisch gaat integreren in je leven.

Als je voelt dat je toe bent aan structureel meer verdieping in je leven. Of als je merkt dat je vast zit en niet meer goed bij je gevoel komt. Of wanneer je juist heel veel voelt waar je je geen raad mee weet, dan is wellicht een individueel traject ook passend voor je. Als je na de livedag besluit om in een traject te stappen, zien we deze livedag als onderdeel van het traject en krijg je dat als korting op de investering van het gehele traject.

Ik wil juist liever een dag aan mijn fysieke gezondheid werken?

Wil je een dag waarbij je je lichaam lekker in beweging laat komen? Een dag om je lijf weer te voelen? Je lijf uit te dagen, sterker te maken of juist te laten ontspannen? Wil je je lijf in verbinding brengen en laten werken met de elementen van de natuur? Weet jij dat je eerst fysieke uitputting nodig hebt voordat je tot diepere lagen in jezelf komt? Dan kunnen we de dag in het teken stellen van de fysieke behoefte die jij hebt.

De mogelijkheden op het terrein rondom de yurt zijn eindeloos. Denk aan houtkloven en vuur maken, varen, koudwatertraining, zwemmen in het open water, outdoortraining in het bos, de hele dag op je blote voeten in het gras en de aarde lopen, ademwerk in de frisse buitenlucht. Lekker en voedzaam eten en drinken. Een boost voor jezelf en je lijf.

Tijdens een meer fysiek gerichte dag als deze werk ik samen met een BIG geregistreerd professional met meer dan 15 jaar ervaring als fysiotherapeut. Mocht je fysieke klachten hebben? Dan kan hij dus ook vanuit fysiotherapeutisch oogpunt met je meekijken.

Hoe weet ik nu hoe ik de dag kan invullen?

Zoals ik al zei stemmen we de inhoud van de dag af op wat jouw of jullie behoefte is. Daarom is er altijd een kennismakingsgesprek voordat we de dag gaan inplannen en vormgeven. Dus neem vooral contact met me op! De kennismaking is vaak snel gepland en geheel gratis en vrijblijvend. Dus wat heb je te verliezen? Ik zit vol ideeën, maar het is vooral belangrijk dat het programma van de dag precies aansluit op jouw/jullie behoeften en intenties.

Kan ik ook samen met mijn partner doen?

Uiteraard is deze dag er ook voor koppels! En uiteraard zal de inhoud van de exclusieve livedag voor koppels ook helemaal afgestemd worden op jullie behoefte en wensen als stel.

Wil je een dag om eens even goed stil te staan bij jullie relatie? Is er veel veranderd in jullie relatie? Is er bijvoorbeeld ‘ineens’ een druk gezinsleven waardoor je bewust even tijd voor elkaar wilt maken? Misschien is er een intense rouwperiode geweest waar je met elkaar nog eens bij stil wilt staan? Dan is deze livedag een mooie en waardevolle gelegenheid waarbij je exclusief met mij aan de slag gaat om meer inzicht te krijgen in jezelf en je relatie.

En ook om eens terug te blikken. Waar komen jullie vandaan? Welke kruispunten heeft de relatie gekend? En hoe zijn jullie daar samen uitgekomen? Hoe hebben bepaalde gebeurtenissen jullie als individu en als koppel gevormd?

Zie je steeds terugkerende patronen die je stiekem toch graag veranderd zou willen zien? En wat maakt dat dat nog niet gelukt is? Een dag om stil te staan, te beschouwen en te verdiepen. Om vervolgens weer heel bewust keuzes te kunnen maken voor de gezamenlijke toekomst.

Kan ik deze dag ook cadeau geven aan mijn partner?

Is er vooral iets te vieren? Of wil je je partner verassen? Wil je een dag die voelt als een feestje voor jullie relatie. Om de liefde en het leven te vieren. Een cadeautje voor jezelf en voor elkaar. Misschien zijn jullie 25 jaar samen? En willen jullie dat met elkaar vieren. Een prachtige dag voor jullie liefde. Misschien zijn jullie pas net samen na een wervelwindperiode

(kunnen wij als koppel ook over meepraten) en hebben jullie wel een dag vol liefde, ontspanning, rust en veel verwennerij verdiend! Mijn compagnon en ik zullen jullie deze dag volledig in de watten leggen.

Indien wenselijk en in overleg kunnen we ook een heerlijk diner voor jullie verzorgen inclusief bijpassende wijnen (bubbels en oesters, onze favoriet). Hoe mooi is het als je de liefde voor elkaar weer helemaal kunt laten stromen, verdiepen en jullie verbintenis met elkaar (opnieuw) kunnen bevestigen. Met alles wat we in huis hebben, kunnen we een dag helemaal op maat voor jullie voorbereiden.

Kunnen we ook bij je terecht als er een crisis in de relatie is?

Soms kan de aanleiding voor een exclusieve livedag iets minder feestelijk zijn en is er misschien een crisis ontstaan in de relatie. Er moet echt iets gebeuren in de relatie, communicatie en verbinding wil je elkaar niet kwijtraken. Misschien voel je dat je je partner aan het verliezen bent of sta je zelf al met een been buiten de relatie.

Wellicht overwegen jullie een koppeltraject bij mij en willen jullie door middel van deze dag voelen of er voldoende basis is voor een traject van een half jaar of dat er toch andere stappen nodig zijn. In deze dag kunnen we meteen de diepte in duiken. Het zal niet makkelijk zijn en er zullen tranen vloeien of boze woorden vallen. Verdriet en wanhoop zullen een weg naar buiten zoeken, maar daaronder ligt het ware verlangen verscholen. Waar verlang je naar in jezelf? In de relatie? Waarover ben je nog verdrietig? Of wat heb je nodig van je partner om de liefde weer te kunnen voelen? In de setting in de yurt is er op deze exclusieve livedag ruimte voor alles wat er aan emoties, gedachten en gevoelens voorbijkomt.

Kan ik deze dag ook boeken met een vriend(in)?

Je kan deze dag ook boeken met een vriend(in) of met één van je ouders of broers of zussen. Dat kan juist super waardevol zijn. Als systeemtherapeut kun je me niet blijer maken dan in verschillende samenstellingen te komen. Er is zoveel mogelijk. Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

Wil je met meer dan twee komen? Dan denk ik daar ook graag over mee! Ik hou ervan om buiten de kaders te denken en ben altijd op zoek naar een manier hoe mijn aanbod voor jullie waardevol kan zijn.

Ik twijfel of deze dag iets voor mij/ons is?

Geen probleem! Dat begrijp ik heel goed. In de hoeveelheid mogelijkheden zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Neem gewoon contact met me op en dan bespreken we wat bij jou of bij jullie past! Deze kennismaking is volledig gratis en vrijblijvend.

Wat zijn de kosten voor deze dag?

De kosten voor deze dag zijn 975 (excl. 21% BTW). Dit is inclusief volledig verzorging, inhoudelijke expertise, programma conform afspraken, verse lunch, tussendoortjes, drinken, borrel en alles wat we in onze telefonische afstemming hebben afgesproken. Na onze telefonische kennismaking en afstemming stuur ik een bevestigingsmail waarin ik al onze specifieke afspraken noteer, zodat we allemaal weten waar we aan toe zijn. Tegen een meerprijs en in overleg is ook diner en overnachting (op nabij gelegen B&B) mogelijk.

Over Relaties & Therapie

Regelmatig schrijf ik blogs over onderwerpen uit mijn vakgebied welke ik interessant vind om te delen