Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Referenties

Joes (38) en Lotte (36)

Koppeltraject

Wij zijn bij Rianne terecht gekomen voor relatietherapie omdat we merkten dat we elkaar niet meer konden vinden na een relatie van 13 jaar. Ze is een kei in de juiste vragen stellen, luistert goed e kan de vinger op de zere plek leggen wat nodig is om datgene bespreekbaar te maken wat nodig is voor verbinding. Ze gaat op een respectvolle manier om met ieders kant van het verhaal dat ervoor zorgt dat er begrip ontstaat en dat relativeert de boel enorm. Rianne heeft ons geholpen om de liefde voor elkaar weer te laten bloeien. Het was hard werken, maar zeker al die moeite waard. We zijn haar heel dankbaar.

Richard (44) en Leoniek (42)

Koppeltraject

We zijn jou heel dankbaar dat we bij jou terecht zijn gekomen. In onze ogen ben je niet alleen heel goed in het vak van de systeemtherapie, maar ben je ook een bijzonder fijn persoon om mee te praten. Jouw begrip, inzicht en zeer open houding heeft ons nog meer gesterkt in het verder bouwen aan ons. We hebben de kans gekregen om gebeurtenissen en situaties verder te verwerken en hebben ons bij jou zeer gehoord gevoeld.

Ellen, 45 jaar

Losse sessies

Terugkijkend heb ik enorm veel steun gehad aan onze sessies. Steeds gaven ze een beetje licht en lucht. Je geeft me het gevoel dat ik gezien en gehoord, maar vooral begrepen wordt. Dat geeft enorm veel opluchting. Iemand die al mijn ingewikkelde gedachtenkronkels kan volgen en er ook nog iets zinnigs van weet te maken.

Stefan, 33 jaar

Losse sessies

Je gaf me de kracht om door te gaan, het vertrouwen in mezelf om door te gaan. Jouw woorden, begrip, uitleg, zienswijzen, kennis en spiegel hebben me echt enorm gesteund en verder gebracht. Ik ben blij dat jij op mijn pad bent gekomen en nik van en met jou heb mogen leren en me daardoor verder heb kunnen ontwikkelen.

Iris, 47 jaar

Livedag (koppel)

Wat een toffe dag. Verhelderend en ontspannen. Ook mooi om te zien hoe mijn partner ermee omging. Hij was erg op zijn gemak en stelde zich heel open op. Mooi en heel fijn om te zien.

Bart (37) en Kim (42)

Livedag

Tof, bizar, onwerkelijk. We kijken terug op een heel bijzondere dag, waarbij we elkaar weer echt hebben gezien en begrijpen waar we vandaan komen. Rianne zorgde voor rust en tijd om eens goed stil te staan bij onze relatie en denkpatronen. Met een lach en een traan (of heel veel). Zo ontzettend waardevol en voldoende input om samen mee verder te kunnen. We hadden onszelf geen groter cadeau kunnen geven.

Steven, 45 jaar

Individueel traject

Een jaar geleden had ik een paar vragen over bepaalde zaken in mijn leven zoals zingeving, een duidelijk doel. Praktisch had ik alles voor elkaar en toch…… concreet een voorbeeld: De week is weer voorbij en wat heb ik nu eigenlijk gedaan? Ook had ik last van de naweeën van een onverwerkte verbroken relatie.

Ik ben toen op samen met Rianne het individuele traject ingegaan.

Al na een paar momenten / sessies voelde ik dat ik met stappen vooruit ging en nadacht over de toekomst ook zonder teveel in het verleden te blijven hangen.

Inmiddels: een half jaar later, ben ik veel zelfbewuster, vrolijker en ook volgens de mensen om me heen weer de oude Steven. Een beter compliment en resultaat kon ik me niet wensen.

Susan (57) en Tom (52)

Koppeltraject

Met Rianne hadden we beiden meteen een fijne klik en het voelde vertrouwd. Ze weet middels de juiste vragen tot de essentie te komen. Haar aanpak richt zich op oude pijn en patronen die zijn ontstaan. Hierdoor krijg je inzicht en daarmee konden we vervolgens snel stappen zetten, zowel individueel als binnen onze relatie. Het heeft ons enorm geholpen om dichter bij onszelf en bij elkaar te komen.

Karin (30) en Maarten (35)

Koppeltraject

Lieve Rianne, wij zijn met jou in contact gekomen door uit onze comfortzone te stappen. En weetje….dat gaan we vanaf nu nog veel vaker doen. Dank je wel voor jouw inzichten, mooie woorden, grappige associaties en het delen van jouw kennis.

Sanna (29 jaar)

Individueel traject

He Rianne, ik wil graag iets met je delen. Iets waar ik trots op ben en wat voor mij heeft laten zien wat er mogelijk is als je stopt binnen de lijntjes te kleuren. Te voldoen aan verwachtingen, als je stopt luisteren naar: “zou je dat nou wel doen?” Wanneer je niet langer in beperkingen denkt maar vertrouwen hebt in jezelf en je grenzen blijft verleggen. Afgelopen maand heb ik voor het eerst meegedaan aan de kampioenschappen. En ik ben nationaal kampioen geworden! Meteen een van de grootste wedstrijden die er is in mijn sport (waarom klein beginnen?). De reis was niet zonder hobbels, en fuck wat was het soms zwaar, maar als je blijft vechten voor wat je wil, dan kom je er ooit vanzelf. Dat heb ik mede van jou geleerd.

Willemijn (28 jaar)

Individueel traject

Wat me met name verrast en geraakt heeft is dat ik nu niet hoef te weten ‘wie ik ben’ en wat ik wil. Het is een zoektocht en ik gun mezelf de tijd. In plaats van dat dit voor verwarring en chaos zorgt, heb ik eigenlijk een vrij helder pad te bewandelen: doen wat goed voelt. Natuurlijk zijn er veel afleidingen en twijfels die ik onderweg tegen kan komen, maar als ik dan maar even stil sta en mezelf afvraag: waar voel ik mij het beste bij? Dan zou ik daar toch uit moeten komen? Hopelijk kan dat in verbondenheid met andere mensen zonder dat ik mezelf verlies. Al die post its (opstellingen) staan met elkaar in verband en ik zie steeds beter hoe ik dat kan gebruiken. Geeft me een gevoel van ‘controle’ (soort van handleiding) ook al was dat misschien niet de bedoeling.

Sandra (50 jaar)

Livedag

Wat de live-dag voor mij heeft betekent? 

Ik vind het lastig om het in een paar woorden te verpakken, omdat de live-dag meer een life-event is. Op deze dag schut je je eigen kaarten en samen met Rianne leg je ze op de plek. Maar dan begint het pas. Uiteindelijk moet je je eigen proces door en dan is het heel fijn om dit samen met Rianne te doen. Door haar eigen levenservaring en haar eigen proces staat ze naast je en begrijpt en voelt ze met je mee. Dat heb je echt nodig om al het oud zeer te verwerken en een plek te geven. Rianne is een hartelijke spontane vrouw, maar ook lekker to-the-point en leuke humor. Want ook dat is nodig om het allemaal wat lichter te maken. Samen Sterker! Liefs Sandra

Carla (41 jaar)

Individueel traject

Het traject met Rianne heeft me geholpen om meer rust en vertrouwen in mezelf te vinden. Het heeft me geleerd liefdevoller en met meer compassie naar mezelf te kijken. Het vertrouwen dat alles al in mij zit en ik heel goed weet wat ik wil en nodig heb is enorm gegroeid.

Ik heb mijn kwetsbaarheid leren omarmen, geleerd dat alle emoties er mogen zijn en hoe ik die kan en mag uiten. Dat ik het waard ben om dat ook te doen. Ik sta mezelf nu toe om te groeien, te spelen, te leren, te vallen en weer op te staan en weet dat alles goed is zoals het is.

De kracht van Rianne is, is dat ze nooit oordeelt en ook vrijwel nooit advies geeft. Ze helpt je om zelf tot antwoorden te komen die al lang in je zitten.

Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen in mezelf. Weten dat er een ‘hulplijn’ op de achtergrond was, dat ik altijd mocht appen en dat alles er kon en mocht zijn, gaf me een veilig en rustig gevoel.

Vanaf het eerste moment had ik het gevoel dat Rianne precies wist wat er in mij leefde, waarom ik doe wat ik doe en waar dat vandaan komt. Zonder oordeel, maar met onwijs veel liefde hielp ze mij door uitdagende processen heen. Het gevoel wat ik er aan over heb gehouden is dat ik alles zelf heb gedaan en precies dit is wat het traject zo waardevol maakt. Na het afsluiten van het traject had ik dan ook alle vertrouwen dat ik het ook zonder haar kan.

Rianne heeft onwijs veel kennis en ervaring. Is nuchter, bescheiden, eerlijk en beschikt over een heerlijke dosis humor. Voor mij de perfecte combi in een coach.

Ik raad jou dit traject aan wanneer je in je eigen kracht wil gaan staan. Als het tijd voelt om te werken aan je zelfvertrouwen, zelfliefde en zingeving. Wanneer je weet dat je iets anders wil, maar nog niet weet hoe of wat. En wanneer je wil werken aan een duurzame relatie met jezelf en/of met je partner.

Naomi (54 jaar)

Individueel traject

Nu weet ik pas wat ik zocht: een thuis. Dat ik onder al die tomeloze ambitie en vrijheidsdrang mijn weg zocht naar huis. Dat ik heimwee had naar wie ik werkelijk ben. Dat ik dacht dat ik gevonden had wat ik zocht. Maar het gaf me niet dat gevoel van voldoening waar ik op hoopte. De partner, de kinderen, de succesvolle carrière, twee mooie auto’s voor de deur en een nieuwbouwhuis. Maar er was nog iets in mezelf wat ik zocht. En wat ik nu heb gevonden. Mijn zelf.

Anouk

Individueel traject

Lieve Rianne, wauw wat hebben wij samen een bijzonder traject doorlopen. Ik ben je enorm dankbaar!

Ik ben klaar om de toekomst met veel vertrouwen tegemoet te gaan.

Kennis
maken?

Kennismaken?

Heb je een probleem met de liefde? Loop je vast met jezelf of in de relatie met je partner? Komen jullie er samen niet uit? En jij alleen ook niet? Kijk wat ik voor jou of voor jullie kan betekenen!