Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Podcast

Alles is liefde podcast

Mensen , het leven en de liefde. Het fascineert me mateloos. Al heel jong schreef ik alles op wat ik in en om me heen zag gebeuren. Ik observeerde vol interesse de relaties en communicatie tussen mensen.

Zo deel ik over persoonlijke ervaringen, mijn interesse in psychedelica en heling met behulp van geestverruimende middelen. Ik vertel over mijn zakelijke ontwikkelingen en deel inhoudelijke kennis en inzichten over het leven en de liefde.

In 2019 ben ik begonnen met de podcast. Het format is een aantal keer veranderd. Inherent aan de veranderingen in mijzelf en mijn eigen leven. Elk leven en elk persoon is altijd in beweging. Soms vraagt die beweging een grote verandering. Zo heb ik zelf ondervonden hoe het is om een grote transformatie door te maken. Het moment waarop theorie en praktijk elkaar ontmoetten. Zo heeft mijn podcast een persoonlijke waarde gekregen, met de inhoud van een ervaren professional.

Kennis
maken?

Kennismaken?

Heb je een probleem met de liefde? Loop je vast met jezelf of in de relatie met je partner? Komen jullie er samen niet uit? En jij alleen ook niet? Kijk wat ik voor jou of voor jullie kan betekenen!