Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Een ode aan jou

Een ode aan jou

In deze dichtbundel neem ik je mee in mijn persoonlijke en professionele leven. De thema’s die in gedichten gehuld zijn komen rechtstreeks uit mijn dagelijkse praktijk. Ik neem jullie in deze bundel mee in de tegenstrijdigheden en worstelingen in het leven en de liefde. Leven en dood. Liefde en haat. Donker en licht. Ze hebben elkaar nodig voor een leven in evenwicht.

Het is mijn eerste officiële publicatie geweest. Een mijlpaal voor mezelf. Als kind schreef ik al oneindig veel teksten en gedichten. En nu heb ik de mooiste mogen bundelen en publiceren en zijn ze ook voor jou toegankelijk. Een kijkje in mijn hoofd. Ervaringen van mezelf en de klanten waarmee ik gewerkt heb. Ik hoop hiermee ook jou als lezer te raken en te inspireren.

Met als kers op de taart een prachtige aanbeveling van Dirk de Wachter: “Zuurzoete miniaturen van schoonheid en schijn. Stukjes raar gevoel en wreed gemis, tegenstrijdig en onmogelijk, zoals de liefde onder een grote boog van onzichtbare waarachtigheden, ook zoals de liefde.”

 17,50
Rianne Roes dichtbundel

Over een ode aan jou

Categorie: gedichtenbundel

EAN: 9789493059801

Auteur: Rianne Roes

Mijn vroegste beeld van later lijkt steeds meer op het beeld dat ik de laatste tijd van vroeger heb. (Edzard Dideric)

Gerelateerde producten

Rianne Roes Raak elkaar niet kwijt

Raak elkaar niet
kwijt

Een compleet handboek over hoe zelf en in de liefde te overleven in de tropenjaren van het jonge gezin.

 24,99

Lees meer

Rianne Roes relatie booster

De Relatiebooster

Een online videotraining waarbij je in acht weken stap voor stap werkt aan betere communicatie, meer begrip en een dieper gevoel van verbinding met je partner.

 297,00  247,00

Lees meer

Reviews op bol.com

Zo herkenbaar! Met haar pakkende gedichten raakt Rianne de gevoelige snaar. Iedere ochtend lees is een gedicht hardop voor aan m’n lief. De ene keer gaan we terug naar onze beginfase van onze verliefdheid en een andere keer naar de fase van de vanzelfsprekende liefde. Het verschaft inzicht en ook opluchting van: oh, dat heeft iedereen dus. Dit boek zou op iedere ontbijttafel moeten liggen.

Een prachtige bundel om cadeau te doen en om zelf in bezit te hebben. Rianne blinkt uit in het verwoorden en beschrijven van gevoelens, gedachten en momenten die vaak niet zo gemakkelijk in woorden te vatten zijn. Hiermee heeft ze iets heel waardevols toegevoegd aan mijn boekenkast (en leven).

Fantastische dichtbundel!
Mooie, eigentijdse, herkenbare gedichten met mooie woordkeuze!
Gedichten die je raken!

Gedichten die wat met je doen, in welke emotie je ook zit!
En dit vind ik het mooie van deze bundel, je leest elke gedicht, bij iedere stemming, anders♡

…dit boek verdient er duizenden! Er zitten hele spot on beschouwingen tussen, die écht raken. Mijn geliefde en ik lezen af en toe een gedichtje samen, en dan komen als vanzelf de tranen. Niet van verdriet, maar omdat de (subliminale) boodschappen ZO kloppen dat je ze voelt.