Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Relatie booster

Relatie booster

  • Wil jij je meer geliefd en begrepen voelen door je partner?
  • Heb je het gevoel dat je amper nog echt tijd voor elkaar hebt?
  • Wil je snel en gemakkelijk vanuit je eigen huis aan je relatie werken?
  • Wil je wél de kennis van een professional, maar niet meteen aan een inquisitie onderworpen worden door diezelfde professional?

Dan is de relatiebooster doeltreffend en perfect voor jullie. In acht weken werk je stap voor stap aan betere communicatie, meer begrip voor elkaar en een dieper gevoel van verbinding in je relatie.

In deze acht weken nemen jullie samen maar ook apart van elkaar de tijd om op een laagdrempelige en leuke manier aan jezelf en je relatie te werken. De training bestaat uit vier modules. Elke module beslaat twee weken. De ene week ga je individueel aan de slag met de video’s. En in de tweede week van elke module heb je een verdiepingsmoment samen met je partner.

 297,00  247,00
Rianne Roes relatie booster

Over Relatie booster

Categorie: videotraining

Auteur: Rianne Roes

Alles wat je thuislaat is mooi meegenomen. (Roel Endendijk)

Gerelateerde producten

Rianne Roes Raak elkaar niet kwijt

Raak elkaar niet kwijt

Een compleet handboek over hoe zelf en in de liefde te overleven in de tropenjaren van het jonge gezin.

 24,99

Lees meer

Rianne Roes dichtbundel

Een ode aan jou

Een dichtbundel met woordkunstwerkjes die gaan over het leven en de liefde. Geïnspireerd door mijn eigen leven en dat van mijn klanten.

 17,50

Lees meer

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

Wanneer je de videotraining aanschaft heb je direct toegang tot al het beeldmateriaal en een pdf van het werkboek. Je kunt dus meteen aan de slag. Bekijk eerst samen de introductie, zodat je beiden weet wat jullie de komende acht weken te wachten staat. Daarna kunnen jullie los van elkaar een geschikt moment pakken om de video van de eerste module te bekijken. Ik leid jullie in de video’s stap voor stap door de training heen. Het spreekt helemaal voor zich.

Wil je liever een gedrukt papieren werkboek? Stuur mij dan een mailtje en dan stuur ik voor ieder van jullie een gratis exemplaar op.

Hoeveel tijd kost het?

Per persoon ben je ongeveer twee uur per week kwijt aan de training

Elke module bevat één uitgebreide video. Deze bekijk alleen (dus zonder je partner) en je beantwoordt los van je partner de vragen in het werkboek. In de tweede week bespreek je wat je gezien en ontdekt hebt samen met je partner. Dit terugkoppelingsmoment is een bijzonder moment waarbij je echt even de tijd neemt om je te verdiepen in de inzichten en zienswijze van je partner en waarbij jij de kans krijgt om je eigen gedachten en gevoelens te delen. Ook hierin begeleid ik jullie in de video’s. Ik geef tips en handvatten hoe van dit moment samen iets waardevols te maken.

Per module ben je individueel ongeveer twee uur bezig in de eerste week. Dat betekent dat je per week twee uur vrij moet kunnen maken om aan je relatie te werken. In week twee van elke module heb je het terugkoppelingsmoment met je partner. Dit moment plannen jullie samen. Het liefst op een vast moment in de week. Ook hiervoor zou ik minstens twee uur reserveren.

Dat betekent dat je dus gemiddeld twee uur per week bezig bent deze training. Is dat onmogelijk in je agenda? Geef jezelf en je partner dan per module twee weken de tijd om het individuele gedeelte van de training aan de slag te gaan. Let op: de training duurt dan niet 8 maar 12 weken. Mocht je merken dat je ook die tijd er niet voor (over) hebt? Dan is de training niet voor jullie en zul je er ook niet uit kunnen halen wat er in zit.

Oké vertel me meer over de inhoud!

Per module komen er verschillende thema’s aan bod:
Samen Alleen
De video module 1 gaat over Samen Alleen. In een gezonde relatie is het belangrijk om een evenwicht te vinden tussen ‘samen zijn’ en ‘alleen zijn’. Dit betekent letterlijk in tijd en prioriteit. Hoe zit dat bij jullie? Hoe is de letterlijke verdeling tussen samen dingen doen en apart van elkaar dingen doen? Maar ook in energie. Oftewel: Hoe blijf je bij jezelf terwijl je ook in verbinding bent met je partner. En: hoe blijf je bij je partner terwijl je ook in verbinding blijft met jezelf.

De video duurt ongeveer 53 minuten. Tussendoor zet je de video regelmatig stil zodat je de vragen in het werkboek kunt beantwoorden. Je hoeft niet alles in één keer te bekijken en te maken, je kunt dit ook verdelen over meerdere momenten.

Tijdlijn en Transities
In de vorige module heb je bewust stilgestaan bij de balans tussen Samen en Alleen in de relatie. In deze module 2 staan we stil bij hoe levensgebeurtenissen jouzelf hebben gevormd en hoe deze van invloed zijn en zijn geweest op jullie relatie. Door opnieuw stil te staan bij de veranderingen in je leven en je relatie kun je opnieuw met elkaar verbinden. De video duurt ongeveer 54 minuten. Tussendoor zet je de video regelmatig stil zodat je de vragen in het werkboek kunt beantwoorden. Je hoeft niet alles in één keer te bekijken en te maken, je kunt dit ook verdelen over meerdere momenten

Hechting en Patronen
In de vorige module heb je stil gestaan bij alle grote veranderingen in je leven en je relatie. In deze module 3 gaan we terug naar de basis in jouzelf. In welke mate lukt het jou om je daadwerkelijk met anderen, en in specifieke zin met je partner, te verbinden. Je staat stil bij patronen in jezelf en de relatie en gaat die proberen te doorbreken zodat er ruimte is voor meer liefde en begrip in de relatie. De video duurt ongeveer 52 minuten. Tussendoor zet je de video regelmatig stil zodat je de vragen in het werkboek kunt beantwoorden. Je hoeft niet alles in één keer te bekijken en te maken, je kunt dit ook verdelen over meerdere momenten.

Intimiteit en Seksualiteit
We zijn alweer aangekomen bij de laatste module. In de vorige modules heb je hopelijk veel nieuwe inzichten over jezelf en je partner en jullie relatie verkregen. In deze module 4 gaat het over seksualiteit en intimiteit. Naast dat je als partners een emotionele verbintenis hebt met elkaar, heb je ook een fysieke relatie met elkaar. Hoe die vormgegeven wordt is voor ieder koppel verschillend. Deze module gaat er dan ook vooral over om te ontdekken wat bij jullie past op het gebied van seks en intimiteit. De video duurt ongeveer 45 minuten. Tussendoor zet je de video regelmatig stil zodat je de vragen in het werkboek kunt beantwoorden. Je hoeft niet alles in één keer te bekijken en te maken, je kunt dit ook verdelen over meerdere momenten.

En we sluiten af met een mooie bonus waardoor je de training nog met twee weken kunt verlengen!

Naast de video’s ontvang je een prachtig werkboek waarin je jouw antwoorden en overdenkingen kunt noteren. Ook komt kort de theorie uit de video’s terug in het werkboek zodat je ook zonder video’s nog precies weet waar de thema’s in de training over gegaan zijn en wat het in jou en jullie geraakt heeft.

Dit maakt het werkboek een heel mooi en waardevol naslagwerk. Het is zoveel meer dan een simpele training. Het biedt jullie de mogelijkheid om gesprekken te voeren die tot dan toe niet gevoerd konden worden. Het helpt je te onderzoeken en vast te stellen wat jouw individuele behoeften zijn. Het versterkt je beeld over wat jouw en jullie plaatje is voor de gezamenlijke toekomst.

Online en live

Mocht je nou merken dat je als koppel naast de videotraining graag een extra verdieping wil toevoegen aan jullie relatie en persoonlijke groei? Of als je als koppel weet: wij hebben een stok achter de deur nodig. Dan kun je de videotraining combineren met enkele sessies (linkje toevoegen). Met behulp van de video’s in combinatie met mijn begeleiding zullen de inzichten in jezelf en je relatie sneller en beter integreren. Daardoor bereik je dus een duurzamer resultaat.

Investering

De investering voor de training is 197 euro excl. 21% BTW. Ongeveer het bedrag van een sessie bij de gemiddelde relatietherapeut. Dat ga je er qua rendement zeker uithalen.

Mocht je al meteen weten dat je bij elke module een enkele sessie wil toevoegen? Ga dan voor het online & live pakket bestaande uit 4 sessies + de Relatiebooster voor een bedrag van 999 euro excl. 21% BTW.

Waar kan ik de videotraining volgen na betaling?

Bedankt voor de aanschaf van Relatie Booster videotrainingen. Je kan de videotrainingen bekijken nadat je bent ingelogd via ‘mijn account‘. Ben je al ingelogd ga dan naar de Relatie Booster pagina.