Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Werkwijze

Zo ga ik te werk

Om daadwerkelijke groei te ervaren in jezelf, het leven en de liefde is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in wie ik ben en wat ik doe. De match is al de helft van het proces. Uiteraard help ik je daar graag bij. Hieronder leg ik uit hoe ik te werk ga.

1

Oriënteren

Oriënteer je op hoe ik werk, wat mijn visie is en wie ik ben als persoon. Past dit bij jou of bij jullie? Laten we dan gratis en vrijblijvend kennismaken! Of boek meteen een enkele sessie (1,5 uur) als je al toe bent aan direct meer verdieping.

2

Kennismaken

Neem contact met me op voor een gratis kennismaking door me te bellen, e-mailen of whatsappen. Wil je ipv gratis kennismaken ook al meteen meer inzicht en handvatten? Boek dan een enkele sessie van 1,5 uur.

3

Match

Tijdens de kennismaking onderzoeken we of we een match zijn in energie, vertrouwen en praktische haalbaarheid. Voelt het goed? Dan gaan we samen aan de slag en stemmen we af welk aanbod past.

4

Aan de slag

Laten we gauw beginnen. We werken aan jouw/jullie proces en behoeften zoals we onderling overeengekomen zijn. Ondertussen heb je mij altijd binnen handbereik en evalueren we constant.

Oriënteren

Wanneer je worstelt met jezelf, het leven of de liefde kun je jezelf flink tegenkomen. Dit kan ook een kans zijn om meer verdieping aan te brengen in je leven. Voel je dat jij bereid bent om de wijsheid uit de worsteling te halen en zoek je een ervaren therapeut die je daarbij kan helpen? Lees dan verder!

In de eerste plaats is het belangrijk dat je het gevoel hebt dat je met jouw vragen bij mij aan het juiste adres bent. Je moet het gevoel hebben dat ik bij jouw vraagstuk aan kan sluiten en er verdieping in aan kan brengen. Je kunt dit doen door mijn social media te bekijken, door naar mijn podcast te luisteren, mijn boek te lezen of gewoon eens te googelen op mijn naam en te voelen wat dit alles bij je oproept.

Merk je dat je na een uitgebreide en goed afgestemde oriëntatie steeds weer bij mij uitkomt? Zet dan de stap naar kennismaken en reik naar me uit. Ik kijk er naar uit om je te spreken!

Kennismaken

Soms kan het best een drempel zijn om daadwerkelijk contact op te nemen, die drempel wil ik voor jou verlagen door bereikbaar te zijn via verschillende kanalen. Voel jij dat je iets te doen hebt met mij? Of dat ik jullie verder kan helpen in jullie proces? Aarzel dan niet en neem contact met me op. Doe dat op een manier die bij jou past. Bel me, whats app, stuur een email of een bericht via social media. Ik vind het allemaal goed.

Wil je gratis kennismaken? Neem contact met me op voor een gratis telefonische kennismaking! Wil je meteen meer verdieping en inzicht in je vraagstuk? Neem dan contact met me op voor een enkele sessie van anderhalf uur waarin je uitgebreid je verhaal kunt doen en je al direct aan de slag kunt met de inzichten uit deze sessie. Aan deze sessie van anderhalf uur zitten wel kosten verbonden. De enkele sessie is een face to face contact. Individuele sessie kunnen ook online of telefonisch plaatsvinden.

Match

Dit is misschien wel de belangrijkste fase in het hele proces. De meeste mensen en de meeste koppels met wie ik werk voelen heel sterk: “Ja met Rianne wil ik werken, ik voel dat zij mij/ons waarde kan leveren in het proces waar ik/we in zitten.” Sommige klanten weten al maanden, misschien zelfs wel jaren dat ze een keer bij mij aan gaan kloppen, maar zij wachten enkel nog op de juiste timing. Anderen zien iets van mij voorbij komen en stappen direct volle bak in een half jaar traject.

Wat zij allen gemeen hebben is dat er sprake is van een wederzijds goed en vertrouwd gevoel. Alsof je dezelfde taal spreekt. Een wederzijdse klik op professioneel gebied. Een basis waarop we een therapeutische relatie kunnen opbouwen. Een match in energie, vertrouwen en praktische haalbaarheid. Met dat laatste bedoel ik dat we een aanbod afstemmen wat past bij de tijd, geld en moeite die jij (of jullie) wil investeren in jouw proces.

Een goede match is een voorwaarde voor een fijne samenwerking en een positief en dankbaar gevoel aan het eind van de rit. Ik ben heel nauw betrokken bij mijn klanten. We bouwen samen een verbinding op en om in de verbinding te kunnen verdiepen en helen is een gevoel van veiligheid en vertrouwen noodzakelijk.

Aan de slag

Oké genoeg geluld! We gaan gauw beginnen. Doordat we zo goed en uitgebreid de tijd hebben genomen tijdens voorgaande stappen kunnen we snel aan de slag. Voordat we inhoudelijk helemaal de diepte induiken, regelen we eerst ook de praktische kant van onze samenwerking.

Nadat we besloten hebben dat we een match zijn en we overeenstemming hebben over het aanbod stuur ik een mail met de gemaakte afspraken, de algemene voorwaarden en de factuur. Nadat de betaling voldaan is, is onze samenwerking definitief. Dat is het moment waarop we in tijd en energie helemaal afgestemd zijn en ik met alle liefde, kennis en wijsheid die ik in me heb betrokken zal zijn bij jouw en jullie proces.

Kennis
maken?

Kennismaken?

Heb je een probleem met de liefde? Loop je vast met jezelf of in de relatie met je partner? Komen jullie er samen niet uit? En jij alleen ook niet? Kijk wat ik voor jou of voor jullie kan betekenen!