Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Locatie

Luxe yurt op een landgoed

Deze plek op het landgoed. De luxe yurt. De sfeer. Alles bij elkaar. Het heeft iets magisch. Het brengt me tot rust. De bomen, het water, de stilte. Het brengt me in contact met een diep vertrouwen in mezelf en een diep geloof dat alles goed is zoals het is. En ik ben niet de enige die dit gevoel hier ervaart. Iedereen die we op deze plek mogen ontvangen en ontmoeten voelt en ziet de magie ervan. De yurt maakt die beleving en dat veilige gevoel dat ik zo belangrijk vind in kwetsbare en diepe persoonlijke processen helemaal af.

Terwijl ik dit typ op de plek van de yurt heb ik al twee ijsvogels over het water zien scheren terwijl ze druk piepend met elkaar aan het communiceren zijn.  Eenden, zwanen, ganzen, aalsgolvers en reigers vechten om een plekje op het water. Terwijl de fuut en meerkoetjes er rustig doorheen bewegen. De buizerds zweven op de thermiek in de lucht en houden me scherp in de gaten. In de bomen vliegen goudvinken, roodborstjes en koolmeesjes af en aan. En in de verte hoor ik dat de specht z’n nestje aan het uithollen is. Pas als je stilstaat en stil zit zie je wat de natuur allemaal voor prachtigs voor ons in petto heeft.

De plek op zichzelf is al helend. Alsof je lijf en je ziel voelt dat het thuiskomt. Ontdaan van alle prikkels en ballast is er ruimte voor stilstand. Stilstand die in de maatschappij vaak achteruitgang is, maar hier op het landgoed vooruitgang betekent. Zodat je kunt voelen wat er diep in je leeft, welke verlangens en gaven er in je verscholen liggen en wat ervoor zorgt dat je misschien nog niet voluit durft te gaan voor het leven en de liefde.

Thuiskomen

Kom je bij mij in de yurt, dan kom je letterlijk bij mij thuis. Nooit gedacht dat ik me weer zou vestigen daar waar mijn wortels liggen. Het bloed stroomt dus letterlijk waar het niet gaan kan. De kans krijgen om op deze plek te gaan werken, voelde zoals thuiskomen voelt. Het is de plek die vanuit al zijn bekendheid een gevoel van veiligheid oproept en tegelijkertijd allerlei ondefinieerbare gevoelens teweegbrengt.

Terugkomen op deze plek zorgde voor een nieuwe verbinding en herontdekking van mijn eigen geschiedenis. Dit plekje thuis is verzachtend en verbindend. Één met de natuur. Één met mezelf. Één met iedereen die hier komt om aan zijn eigen bewustzijn en zelfontwikkeling te werken. Thuisomen in jezelf. Gedragen door de prachtige plek die alleen al door zijn schoonheid verlichting brengt.

Een stukje geschiedenis

De yurt staat op het landgoed waar letterlijk mijn wortels liggen. Op de plek waar nu het woonhuis staat zijn de broer en zus van mijn vader geboren. Mijn opa, hun vader, startte vervolgens een boerderij op het naastgelegen terrein en daar zijn mijn vader en zijn andere broer en zus geboren. Het is de boerderij van mijn grootouders die later door mijn ouders werd overgenomen. De plek waar ik ben opgegroeid en waar mijn ouders nog steeds wonen. De plek die de geschiedenis van mijn vaders kant in zich draagt. Stille wateren diepe gronden.

Lange tijd wilde ik er weinig van weten en distantieerde ik me van mijn herkomst. Inmiddels ben ik een stuk wijzer en verbind ik me juist met m’n wortels en voorouders. De verdieping die me dat geeft, geeft me bewustzijn en ruimte. Op deze manier kan ik ontdekken met welk stukje van mijn geschiedenis ik me kan en wil identificeren en van welke delen ik me separeer.

Dit bewustzijn zorgt er daardoor ook voor dat ik de niet bij mij passende overtuigingen en leefregels in verbinding probeer los te laten. En dat vertaalt zich terug in hoe ik in het leven en de liefde sta. Alsof ik, door weer terug thuis te komen, toch meer ‘geland’ ben in mezelf en meer mezelf kan zijn dan ooit daarvoor. Ik geloof erin dat veel potentiële heling, groei en rust verscholen ligt in de gebeurtenissen en gevoelens uit onze eigen voorgeschiedenis en kindertijd.

In mijn werk met jou en eventueel jouw partner is deze visie ook een belangrijk uitgangspunt. Ook als je geen contact meer hebt met (een van je) ouders, of als de relatie met je familie niet goed is, of als je voorouders zijn overleden. Er zijn tig manieren om je opnieuw te verbinden met je wortels. Door middel van systemisch werk, ceremonies en regressietherapie help ik je bij dit proces van in verbinding tot je nemen en in verbinding loslaten. Je bestaansrecht voelen. Zodat je in liefde, verbinding en vrijheid kunt leven. Thuiskomen bij jezelf.

Yurt met bloemen
Yurt tafel stoelen
Yurt bank haard
Yurt bank buiten
Yurt dienblad

Kennis
maken?

Kennismaken?

Heb je een probleem met de liefde? Loop je vast met jezelf of in de relatie met je partner? Komen jullie er samen niet uit? En jij alleen ook niet? Kijk wat ik voor jou of voor jullie kan betekenen!