Individuele trajecten (6 maanden)

Intensief 1:1

Heb je het gevoel dat je met al je ambities, je huis, je onderneming, je carrière alles op orde hebt? Maar heb je ook het gevoel dat je op zoek bent naar meer voldoening in jezelf? Naar dat diepe gevoel van tevredenheid en zinvolheid? Ben je op zoek naar de liefde in welke vorm dan ook? Heb je het gevoel dat er wat je van binnen voelt en wat je van buiten uitstraalt steeds verder uit elkaar komt te liggen? Ben jij echt klaar om te transformeren? Om door de drek te banjeren zodat je uiteindelijk met veel meer plezier en lichtheid in het leven staat? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Vraagstukken van klanten:

  1. Ik wil begrijpen waarom ik doe wat ik doe. Waarom ik voor dit leven heb gekozen. Van de buitenkant ziet het er allemaal perfect uit. Van binnen voelt het ‘hol’. (Irene 33 jaar)
  2. Wie ben ik? Wat doe ik als ik loslaat? Waar gaat het dan naar toe? Waar blijf ik? Wat wil ik in de volgende fase van mijn leven? Hoe zit het met mijn kinderwens, relatie, toekomst, carrière plannen? Ik heb zoveel vragen, maar ik heb geen idee wat de antwoorden zijn en hoe ik daar bij kom. (Tessa, 41 jaar)

  3. ​​​​​​​​​​​​​​Mijn beste vriendin is plotseling overleden en ik heb geen idee meer wat ik moet voelen en hoe ik in het leven sta. Ik voel dat het roer om moet. Dat ik van betekenis wil zijn. Wil jij me helpen die koers te bepalen? (Ineke, 51 jaar)

hand-hartje.jpg
foto1.jpeg
arrow_upward