Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Relatietherapie Zwolle

Relatietherapie Zwolle

Mijn naam is Rianne Roes (1985). Na mijn universitaire studie pedagogische wetenschappen heb ik me vier jaar lang postacademisch gespecialiseerd in relatietherapie. Hierna heb ik me verdiept in traumawerk, familieopstellingen en de kracht van ceremonies. Ik werk in een yurt op een landgoed.

Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Daarnaast ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

Relatietherapie bij Samen Alleen

Universitair

geschoold

Vrijblijvende

kennismaking

Unieke

Werkwijze

In luxe yurt op

een landgoed

Leef je leven voluit; en ga dan, pas dan en alleen dan, dood. Laat geen ongeleefd leven achter. (Irvin Yalom)

Relatietherapie Zwolle

Wanneer jezelf verandert, wanneer er heftige gebeurtenissen plaatsvinden in je leven, wanneer je je eerste kindje krijgt, wanneer je een nieuw iemand ontmoet, wanneer je in therapie gaat, wanneer er iemand overlijdt van wie je houdt, wanneer je al heel lang samen bent, wanneer je partner verandert. Er zijn duizend en één redenen waardoor de relatie kan gaan schuiven. Waardoor de liefde ter discussie staat. En waardoor partners de angst voelen om elkaar kwijt te raken. Niemand stapt in een relatie om die vervolgens weer te verliezen. Niemand verbindt zich met een persoon met de intentie om die persoon na verloop van tijd weer los te laten. Relatietherapie biedt hierin uitkomst. Niet omdat relatietherapie een bepaalde uitkomst voor de relatie kan garanderen, maar tijdens relatietherapie leer je jezelf en je partner wel beter en op een andere manier kennen. Doordaat je bij relatietherapie je relatie op een dieper niveau bekijkt en onderzoekt, biedt relatietherapie nieuw perspectief op jullie liefde.

Hoe snel kan ik terecht bij Samen Alleen?

Je kunt direct elke vrijdagochtend heel laagdrempelig bij me terecht! Op vrijdagochtend kun je je namelijk inschrijven voor een Enkele Sessie van anderhalf uur (225 euro excl. 21% BTW). Een individuele sessie per telefoon (of live in de yurt in Zwolle) om zicht te krijgen op een enkelvoudig vraagstuk of om te ervaren hoe het voelt om met mij aan de slag te gaan.

Je kan je inschrijven op de volgende tijdstippen:

  • 9.00uur
  • 10.30uur
  • 12.00uur

Een livedag plannen we altijd op afspraak. Een dag op een prachtige plek in de natuur in klein Zwolle. Een dag met een lach en een traan. Daarnaast wordt er een heerlijke verse lunch bereid. We zitten middenin de natuur, bij het haardvuur. De ideale plek om terug te keren naar je basis, terug naar je gevoel, zoals je dat alleen in de natuur kunt voelen. De kosten oor deze dag bedraagt 970 euro (excl. 21% btw)

RIANNE ROES

Rianne roes over Rianne

Welkom! Mijn naam is Rianne Roes. Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Ook ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

WAPENFEITEN

Universitair geschoold relatietherapeut

Gedragswetenschapper

Opsteller IOPT (Franz Ruppert)

Systeemtherapeut (NVRG)

Auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt

Anderen vertellen

Met Rianne hadden we beiden meteen een fijne klik en het voelde vertrouwd. Ze weet middels de juiste vragen tot de essentie te komen. Haar aanpak richt zich op oude pijn en patronen die zijn ontstaan. Hierdoor krijg je inzicht en daarmee konden we vervolgens snel stappen zetten, zowel individueel als binnen onze relatie. Het heeft ons enorm geholpen om dichter bij onszelf en bij elkaar te komen (Susan, 57 & Tom, 52)

Lees meer

Stappenplan

Hieronder leg ik je uit hoe ik te werk ga

1

Verdieping

Luister m’n podcast en lees de website. Verdiep je in mijn visie en in wat ik doe.

Ben je geïnteresseerd? Voel je een ‘ja, bij Rianne ben ik aan het juiste adres!’, laten we dan kennismaken.

2

Kennismaken

Neem contact met me op door me te bellen, mailen, Whatsappen of boek online een gratis kennismaking in. Via social media bereik je me ook.

Direct al meer verdieping? boek dan een enkele online sessie.

3

Match

Tijdens de kennismaking onderzoeken we of we een match zijn in energie, vraag, aanbod, vertrouwen en praktische haalbaarheid. Voelt het goed? Dan gaan we samen aan de slag en stemmen we af welk aanbod past.

4

Aan de slag

Laten we gauw beginnen.

We gaan aan het werk op basis van jouw/ jullie behoefte, zoals we zijn overeengekomen.

Stapsgewijs gaan we het proces door en we evalueren constant.

De trajecten

Bij Samen Alleen kun je terecht voor verschillende soorten trajecten

Relatietherapie Zwolle

Mijn naam is Rianne Roes en met mijn bedrijf ben ik gevestigd in Zwolle. Niet de stad Zwolle maar het kleine plaatsje Zwolle in de Achterhoek. Ik vond het spannend om in het kleine Zwolle mijn bedrijf te vestigen, omdat ik niet wist of ik zo diep in de Achterhoek wel gevonden zou worden. Niets is minder waar. Zwolle zit vol met natuur en natuur en relatietherapie gaan ontzettend goed samen. Zo blijkt.

Relatietherapie is, misschien nog wel meer dan individuele therapie, een moedige stap om te zetten. Liever noem ik het ook geen relatietherapie. Niet alleen in Zwolle, maar onder de mensen in het algemeen heerst er toch nog een dominant beeld dat zegt dat als je in relatietherapie gaat je relatie wel zo ongeveer ten dode opgeschreven moet zijn. Zo zie ik dat echt totaal niet. Zeker niet op de manier zoals ik de therapie vormgeef. Het stigma op therapie maakt bijna dat ik het geen therapie wil noemen. Maar liever persoonlijke groei, zelfontwikkeling, scholing over liefde met als doel meer verbinding, meer liefde en sterker afgestemd raken op het pad van jouw leven en de keuzes die daarbij horen.

Ik geloof er in dat je door naar je relatie te kijken veel kunt leren over jezelf. En ik geloof erin dat we leven om ons volledige potentieel te ontwikkelen, op welke manier dan ook. En ook geloof ik dat liefde de drijfveer is voor het leven. Dus waarom er niet heel zorgvuldig en vol betrokkenheid mee omgaan. Waarom de liefde niet de aandacht geven zodat die kan bloeien? Waarom wachten tot je zo diep zit, dat je niet meer weet hoe je eruit moet komen? En als je de liefde de moeite waard vindt, dan kom je bij mij in een prachtige yurt in een bosrijke omgeving, aan het water terecht. Een warm welkom, een ware bedding om de liefde in jezelf en voor elkaar opnieuw te onderzoeken. Op een manier die niet voelt als therapie, maar die voelt als een bubbel op een landgoed in Zwolle waar dat gezien mag worden wat nog niet zichtbaar was. Waar dat gesprek gevoerd mag worden, wat nog niet gevoerd kon worden. Waar de stilte wijsheid heeft in plaats van ongemak. Waar mildheid kan ontstaan en waar in liefde opnieuw kan worden vastgehouden of in verbinding kan worden losgelaten. De liefde is prachtig. Als je het dat laat zijn.

Relatietherapeut in Zwolle

In de stad Zwolle is relatietherapie bekend. Er zit zelfs een opleiding voor relatietherapie. Daar heb ik ook zelf mijn vierjarige opleiding gevolgd. Logisch dat er dan ook verschillende relatietherapeuten te vinden zijn in de stad Zwolle, wat maakt dat je je ruimer kunt orienteren op een therapeut die bij je past. In klein Zwolle ben ik de enige. Maar gelukkig weten mensen uit heel het land me te vinden. Die plek in klein Zwolle op die prachtige locatie in een yurt achter in het bos in Zwolle is uniek. Zelfs in de stad Zwolle vind je die niet.

Relatietherapeut word je niet zomaar. Nadat ik afgestudeerd ben aan de Universiteit als gedragswetenschapper, ben ik me verder gaan specialiseren in relatietherapie. Mijn droom was altijd al om me aan te mogen sluiten bij de NVRG (Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie). De enige officiële opleiding tot relatietherapie in Nederland en België. De helft van de opleiding bestond uit therapie voor mezelf en de andere helft van de opleiding bestond uit studie, literatuur, praktijkmeters maken en colleges.

Mijn vorm van relatietherapie

Hoewel ik in Zwolle regulier ben opgeleid en ik niet kon wachten om me in te schrijven bij de beroepsvereniging, heeft mijn bedrijf de laatste jaren een verandering doorgemaakt en probeer ik in mijn aanbod een zo holistisch mogelijke visie uit te dragen. Ik sla hiermee een brug tussen de reguliere relatietherapie en het alternatieve. Ik geloof niet in een quick fix, maar geloof erin dat helen en jezelf steeds weer herontdekken een levenslang proces is.

Relatietherapie is een mooie vorm van therapie omdat het zowel de individuele- als de relationele ontwikkeling ziet als onderdeel van jouw en jullie proces. Daarnaast geloof ik dat de manier waarop ik relatietherapie combineer met familieopstellingen, met die rustgevende en helende plek in de natuur en mijn kennis als gedragswetenschapper maakt dat een traject bij mij op een liefdevolle, ontspannen en persoonlijke manier een groot en positief keerpunt betekent in je (liefdes)leven.

Omdat die plek ik klein Zwolle zo waardevol en helend is, bied ik binnen mijn trajecten livedagen aan. Een hele dag met duiken we de diepte in van jouw individuele levenslijn, verlangens en behoeften en staan we ook minstens zo uitgebreid stil bij jullie als koppel. We zitten in een yurt in volledige privacy en toch van alle luxe gemakken voorzien. Veel koppels ervaren de reis naar klein Zwolle als een verlengstuk van hun therapie. Tevens is het mogelijk om op het landgoed te overnachten.

Kennis
maken?

Kennismaken?

Heb je een probleem met de liefde? Loop je vast met jezelf of in de relatie met je partner? Komen jullie er samen niet uit? En jij alleen ook niet? Kijk wat ik voor jou of voor jullie kan betekenen!