Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Relatietherapie Zevenaar

Relatietherapie Zevenaar

Mijn naam is Rianne Roes (1985). Na mijn universitaire studie pedagogische wetenschappen heb ik me vier jaar lang postacademisch gespecialiseerd in relatietherapie. Hierna heb ik me verdiept in traumawerk, familieopstellingen en de kracht van ceremonies. Ik werk in een yurt op een landgoed.

Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Daarnaast ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

Relatietherapie bij Samen Alleen

Universitair

geschoold

Vrijblijvende

kennismaking

Unieke

Werkwijze

In luxe yurt op

een landgoed

Leef je leven voluit; en ga dan, pas dan en alleen dan, dood. Laat geen ongeleefd leven achter. (Irvin Yalom)

Wanneer naar Relatietherapie in Zevenaar

Zoals ik relatietherapie in Zevenaar zie, is relatietherapie een vorm van therapie waarin je de vraagstukken van mensen bekijkt in de context waarin de vraag, verandering of het probleem zich voordoet. Je leven krijgt vooral betekenis doordat je beweegt in de relaties die je hebt met anderen en je omgeving. We zijn geneigd om in eerste instantie te denken aan de relatie met onze partner en misschien in tweede instantie die met familie, vrienden of collega’s. Maar de relaties die je bepalend zijn in je leven, kunnen ook veel abstracter zijn.

Denk bijvoorbeeld aan je gevoel bij je woon- of geboorteplaats Zevenaar. Voel je je er thuis? Kun je je identificeren met de leefregels in Zevenaar? Of wil je er liever weg? Komen jij en je partner allebei uit Zevenaar? Of liggen je roots ergens anders? En wat merk je daar dan van nu je in Zevenaar woont? Waarom ben je naar Zevenaar toe gekomen?

Wij mensen hebben dus veel meer relaties die er toe doen, dan alleen maar de verbindingen met de dierbaren om ons heen. Doordat al die verbindingen diverse gevoelens en belevingen bij je oproepen, ervaar je dat je leeft en hoe dat leven je bevalt. Je hebt dus zelfs, zoals het voorbeeld met Zevenaar, een relatie met de plek waar je opgroeit of woont.

De relatie die je hebt met jezelf, je omgeving en je partner vraagt eens in de zoveel tijd om aandacht. Ook als je relatie best wel goed is, kun je ervoor kiezen om even bewust stil te staan bij elkaar, jullie liefde en verlangens. Wat ooit was wat je wilde, hoeft niet te zijn hoe je het nu of in de toekomst wil.

RIANNE ROES

Rianne roes over Rianne

Welkom! Mijn naam is Rianne Roes. Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Ook ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

WAPENFEITEN

Universitair geschoold relatietherapeut

Gedragswetenschapper

Opsteller IOPT (Franz Ruppert)

Systeemtherapeut (NVRG)

Auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt

Anderen vertellen

Lieve Rianne, wij zijn met jou in contact gekomen door uit onze comfortzone te stappen. En weetje….dat gaan we vanaf nu nog veel vaker doen. Dank je wel voor jouw inzichten, mooie woorden, grappige associaties en het delen van jouw kennis (Karin, 30 & Maarten, 35).

Lees meer

Stappenplan

Hieronder leg ik je uit hoe ik te werk ga

1

Verdieping

Luister m’n podcast en lees de website. Verdiep je in mijn visie en in wat ik doe.

Ben je geïnteresseerd? Voel je een ‘ja, bij Rianne ben ik aan het juiste adres!’, laten we dan kennismaken.

2

Kennismaken

Neem contact met me op door me te bellen, mailen, Whatsappen of boek online een gratis kennismaking in. Via social media bereik je me ook.

Direct al meer verdieping? boek dan een enkele online sessie.

3

Match

Tijdens de kennismaking onderzoeken we of we een match zijn in energie, vraag, aanbod, vertrouwen en praktische haalbaarheid. Voelt het goed? Dan gaan we samen aan de slag en stemmen we af welk aanbod past.

4

Aan de slag

Laten we gauw beginnen.

We gaan aan het werk op basis van jouw/ jullie behoefte, zoals we zijn overeengekomen.

Stapsgewijs gaan we het proces door en we evalueren constant.

De trajecten

Bij Samen Alleen kun je terecht voor verschillende soorten trajecten

Relatietherapie Zevenaar

Verschuivingen in jezelf en in je leven kunnen voor relatieproblemen zorgen. Verschuivingen in de relatie kunnen voor individuele problemen en nieuwe levensvragen zorgen. Daarom richt ik me in de relatietherapie binnen mijn bedrijf op het koppel én op het individu.

Relatietherapie in Zevenaar of daarbuiten kan je helpen om inzicht te krijgen in het duiden en betekenisgeven van deze verschuivingen. Als je de liefde, jezelf en elkaar de moeite waard vindt? Durf er dan in te investeren door middel van tijd, geld en moeite. Ga voorbij het taboe en als het goed voelt, durf dan de eerste stap te zetten naar meer verbinding, erkenning, intimiteit en plezier in je leven en in je relatie. Therapie kan daar echt bij helpen!

Soms kan de afstand vanuit Zevenaar een drempel zijn. Maar als je het mij vraagt is het vooral belangrijk dat je een vorm van relatietherapie en een therapeut vindt waar je vertrouwen in hebt. Als dat buiten Zevenaar is, maar het gevoel is goed, dan zou ik de afstand niet de dealbreaker laten zijn. Met een goede match is de helft (of meer) van de therapie al geslaagd. Ik zie het werk wat ik doe niet als de standaard relatietherapie. Vandaar dat ik ook veel klanten uit heel Nederland, waaronder Zevenaar in mijn yurt mag ontvangen.

SamenAlleen in Zevenaar

Mijn bedrijf SamenAlleen heeft geen vestiging in Zevenaar. Daarvoor is de plek waar ik zit met mijn bedrijf SamenAlleen ook te uniek. Voor relatietherapie bij mij kom je terecht in een prachtig stukje Achterhoek. Ik krijg vaak het compliment dat mijn unieke werkwijze en de rustgevende plek middenin de natuur een gevoel van veiligheid en openheid geeft. Je hoeft je in je zoektocht naar relatietherapie dus niet tot je eigen woonplaats, zoals bijvoorbeeld Zevenaar, te beperken.

Ik zie een traject bij mij als een cadeau aan jezelf en je relatie en misschien zelfs het gezin. Een manier om meer uit het leven en de liefde te halen. Om te strijden voor jezelf en elkaar. Omdat je elkaar niet kwijt wilt, maar je ook jezelf niet wilt verliezen. De natuur biedt een schoonheid die op zichzelf al helend is. De individuen en koppels die ik ontvang in mijn yurt voelen een veiligheid en vertrouwen, waardoor ze zich makkelijk kunnen ontspannen en zich open kunnen stellen voor groei. Een plek waar mildheid kan ontstaan en waar in liefde opnieuw kan worden vastgehouden of in verbinding kan worden losgelaten. Het leven en de liefde is prachtig. Als je het dat laat zijn.

Hoe snel kan ik terecht bij Samen Alleen?

Je kunt direct elke vrijdagochtend heel laagdrempelig voor relatietherapie bij mij terecht. Op vrijdagochtend kun je je namelijk inschrijven voor een Enkele Sessie. Een enkele sessie van anderhalf uur (225 euro excl. 21% BTW).

Per telefoon kun je alleen een individuele sessie boeken. Wil je als koppel gebruik maken van een enkele sessie dan kan dat alleen live. Vanuit Zevenaar kom je dan naar de yurt om zicht te krijgen op een enkelvoudig vraagstuk of om te ervaren hoe het voelt om met mij aan de slag te gaan.

Je kan je inschrijven op de volgende tijdstippen:

  • 9.00uur
  • 10.30uur
  • 12.00uur

Als je een losse livedag wilt plannen of geïnteresseerd bent in een traject, dan kun je je online inschrijven voor een gratis kennismakingsgesprek. Een livedag plannen we altijd op afspraak en is altijd op locatie in Groenlo. Slechts 40 minuten rijden vanuit Zevenaar. We duiken de diepte van jezelf en de relatie in. Dit doen we door middel van relatietherapie, gesprekken, regressietherapie, opstellingen, mediatie en lichaamsgericht werk. Binnen de relatietherapie maak ik als professionel de afweging welke werkvormen het best bij jou en bij jullie passen.

Kennis
maken?

Kennismaken?

Heb je een probleem met de liefde? Loop je vast met jezelf of in de relatie met je partner? Komen jullie er samen niet uit? En jij alleen ook niet? Kijk wat ik voor jou of voor jullie kan betekenen!