Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Relatietherapie Gelderland

Relatietherapie Gelderland

Mijn naam is Rianne Roes (1985). Na mijn universitaire studie pedagogische wetenschappen heb ik me vier jaar lang postacademisch gespecialiseerd in relatietherapie. Hierna heb ik me verdiept in traumawerk, familieopstellingen en de kracht van ceremonies. Ik werk in een yurt op een landgoed.

Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Daarnaast ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

Relatietherapie bij Samen Alleen

Universitair

geschoold

Vrijblijvende

kennismaking

Unieke

Werkwijze

In luxe yurt op

een landgoed

Leef je leven voluit; en ga dan, pas dan en alleen dan, dood. Laat geen ongeleefd leven achter. (Irvin Yalom)

Relatietherapie Gelderland

Relatietherapie is een zienswijze waarin je de vraagstukken van mensen bekijkt in de context waarin de vraag, verandering of het probleem zich voordoet. Bijvoorbeeld: Een impulsieve en drukke karaktertrek kan in een saaie vergadering erg nadelig zijn. Maar deze karaktertrek is juist een kracht als je een interessant en creatief proces moet vormgeven. Dus of relatie, een mens of een omstandigheid een probleem is ja of nee, hangt af van de match met de plek en de betrokken mensen.

Je leven krijgt vooral betekenis doordat je beweegt in de relaties die je hebt met anderen en je omgeving. We zijn geneigd om bij relaties in eerste instantie te denken aan de relatie met onze partner en misschien in tweede instantie die met familie, vrienden of collega’s. Maar de relaties die je bepalend zijn in je leven, kunnen ook veel abstracter zijn. Bijvoorbeeld het land waarin je woont, de provincie Gelderland of nog kleiner: de plaats waarin je woont.

Samen Alleen in Gelderland

In Gelderland heb je verschillende vormen van relatietherapie. Het is vooral belangrijk dat je en therapeut vind die aansluit bij jouw energie en bij die van je partner. Jij (en in het geval van een koppeltraject) en ook je partner moeten beiden het vertrouwen dat de relatietherapeut en de relatietherapie bij je past. Met een goede match is de helft (of meer) van de therapie al geslaagd. Dus mijn advies zou zijn om je zoektocht naar geschikte relatietherapie niet te beperken tot je woonplaats, maar breid je zoekgebied uit tot Gelderland en neem de tijd en zorgvuldigheid om een vorm van relatietherapie te vinden die bij jullie past. De ene therapeut is de ander niet. We zijn net mensen.

Mijn bedrijf voor relatietherapie is gevestigd in het meest oosterlijke puntje van Gelderland. Ik zie een traject bij mij als een cadeau aan jezelf en je relatie en misschien zelfs het gezin. Een manier om meer uit het leven en de liefde te halen. Om te strijden voor jezelf en elkaar. Omdat je elkaar niet kwijt wilt, maar je ook jezelf niet wilt verliezen.

RIANNE ROES

Rianne roes over Rianne

Welkom! Mijn naam is Rianne Roes. Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Ook ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

WAPENFEITEN

Universitair geschoold relatietherapeut

Gedragswetenschapper

Opsteller IOPT (Franz Ruppert)

Systeemtherapeut (NVRG)

Auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt

Anderen vertellen

Wat een toffe dag. Verhelderend en ontspannen. Ook mooi om te zien hoe mijn partner ermee omging. Hij was erg op zijn gemak en stelde zich heel open op. Mooi en heel fijn om te zien (Iris, 47).

Lees meer

Stappenplan

Hieronder leg ik je uit hoe ik te werk ga

1

Verdieping

Luister m’n podcast en lees de website. Verdiep je in mijn visie en in wat ik doe.

Ben je geïnteresseerd? Voel je een ‘ja, bij Rianne ben ik aan het juiste adres!’, laten we dan kennismaken.

2

Kennismaken

Neem contact met me op door me te bellen, mailen, Whatsappen of boek online een gratis kennismaking in. Via social media bereik je me ook.

Direct al meer verdieping? boek dan een enkele online sessie.

3

Match

Tijdens de kennismaking onderzoeken we of we een match zijn in energie, vraag, aanbod, vertrouwen en praktische haalbaarheid. Voelt het goed? Dan gaan we samen aan de slag en stemmen we af welk aanbod past.

4

Aan de slag

Laten we gauw beginnen.

We gaan aan het werk op basis van jouw/ jullie behoefte, zoals we zijn overeengekomen.

Stapsgewijs gaan we het proces door en we evalueren constant.

De trajecten

Bij Samen Alleen kun je terecht voor verschillende soorten trajecten

Wanneer naar Relatietherapie Gelderland

In Gelderland is SamenAlleen de enige plek voor relatietherapie met zo’n specifiek en compleet aanbod. Omdat relatietherapie bij mij veel verder gaat dan alleen focus op de relatie, merk ik dat mensen een diepere verandering doormaken. Meer zingevig en diepgang voelen in de verbinding met elkaar maar ook in de verbinding met zichzelf. In een traject sta je niet alleen stil bij de relatie en bij elkaar, maar ook bij jezelf. Je verdiept je in je eigen verlangen, blokkades, trauma’s en patronen. In een koppeltraject doe je dat voor een deel in aanwezigheid van je partner. Dat maakt dat de relatie zich hierdoor direct al verdiept op een andere laag. Omdat relatietherapie ook een individueel proces kan zijn, bied ik ook individuele trajecten aan.

Daarbij geloof ik erin dat set en setting ontzettend belangrijk is. Daarom heb ik sinds 2023 mijn eigen werkplek gecreeerd op het mooiste stukje natuur in Gelderland. Als wij elkaar face to face zien voor relatietherapie kom je terecht in een luxe yurt op een landgoed. In een prachtig stukje natuur en van alle luxe voorzien. De natuur biedt een schoonheid die op zichzelf al helend is. De individuen en koppels die ik ontvang in mijn yurt voelen een veiligheid en vertrouwen, waardoor ze zich makkelijk kunnen ontspannen en zich open kunnen stellen voor groei. Een plek waar mildheid kan ontstaan en waar in liefde opnieuw kan worden vastgehouden of in verbinding kan worden losgelaten.

Hoe snel kan ik terecht bij Samen Alleen?

Je kunt direct elke vrijdagochtend heel laagdrempelig voor relatietherapie bij mij terecht. Op vrijdagochtend kun je je namelijk inschrijven voor een Enkele Sessie. Een enkele sessie van anderhalf uur (225 euro excl. 21% BTW).

Per telefoon kun je alleen een individuele sessie boeken. Wil je als koppel gebruik maken van een enkele sessie dan kan dat alleen live. Jullie komen dan naar de yurt om zicht te krijgen op een enkelvoudig vraagstuk of om te ervaren hoe het voelt om met mij aan de slag te gaan. Uiteraard ben je ook welkom in de yurt voor een individuele sessie

Je kan je inschrijven op de volgende tijdstippen:

  • 9.00uur
  • 10.30uur
  • 12.00uur

Als je een losse livedag wilt plannen of geïnteresseerd bent in een traject, dan kun je je online inschrijven voor een gratis kennismakingsgesprek. Een livedag plannen we altijd op afspraak en is altijd op locatie in de buurt Achterhoek, provincie Gelderland. We duiken de diepte van jezelf en de relatie in. Dit doen we door middel van relatietherapie, gesprekken, regressietherapie, opstellingen, mediatie en lichaamsgericht werk. Binnen de relatietherapie maak ik als professionel de afweging welke werkvormen het best bij jou en bij jullie passen.

Kennis
maken?

Kennismaken?

Heb je een probleem met de liefde? Loop je vast met jezelf of in de relatie met je partner? Komen jullie er samen niet uit? En jij alleen ook niet? Kijk wat ik voor jou of voor jullie kan betekenen!