Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Relatietherapie Deventer

Relatietherapie Deventer

Mijn naam is Rianne Roes (1985). Na mijn universitaire studie pedagogische wetenschappen heb ik me vier jaar lang postacademisch gespecialiseerd in relatietherapie. Hierna heb ik me verdiept in traumawerk, familieopstellingen en de kracht van ceremonies. Ik werk in een yurt op een landgoed.

Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Daarnaast ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

Relatietherapie bij Samen Alleen

Universitair

geschoold

Vrijblijvende

kennismaking

Unieke

Werkwijze

In luxe yurt op

een landgoed

Leef je leven voluit; en ga dan, pas dan en alleen dan, dood. Laat geen ongeleefd leven achter. (Irvin Yalom)

Relatietherapie in Deventer

Relatietherapie helpt om inzicht te krijgen in de onrust die je ‘ineens’ voelt. Relatietherapie helpt om te onderzoeken hoe je je in relaties tot anderen meer gezien en gehoord kunt voelen. Relatietherapie is er niet alleen voor koppels maar ook voor jou als individu. Verschuivingen in jezelf kunnen voor relatieproblemen zorgen en verschuivingen in de relatie kunnen voor individuele problemen zorgen. Daarom richt ik me in mijn relatietherapie op het koppel én op het individu.

De relatie die je hebt met jezelf, je omgeving en je partner vraagt eens in de zoveel tijd om aandacht. Ook als je relatie best wel goed is, kun je ervoor kiezen om even bewust stil te staan bij elkaar, jullie liefde en verlangens. Er kan namelijk ook buiten de relatie een trigger zijn die maakt dat je niet meer hetzelfde wilt als je dacht vijf jaar geleden te willen. Als het leven van je vraagt om de keuzes die je tot nu toe gemaakt hebt te evalueren, dan zul je merken dat uiteindelijk alle levensgebieden voorbij komen: je vriendschappen, je prioriteiten, je werk, je relatie, je beeld over de toekomst, de plek waar je wil wonen en dus ook je relatie.

Een simpel voorbeeld: stel je kunt een nieuwe baan krijgen krijgen die je veel kansen biedt, maar vanwege de afstand zul je vanuit Deventer moeten verhuizen. En wat als je partner niet weg wil uit Deventer? Of wat als jij je leven in Deventer niet wilt opzeggen, maar ook die baan niet wilt laten lopen. Wat zegt je hoofd? Wat zegt je gevoel? Wat zegt je angst en wat zegt liefde? Een ‘simpele’ keuze als de kans voor een baan heeft zo invloed op jou, je relatie en alle andere levensgebieden. Wanneer je één dominosteentje omgooit, volgt de rest vanzelf.

Dit was een vrij concreet voorbeeld. Soms kunnen de verschuivingen ook veel subtieler zijn. In beide gevallen kan relatietherapie in Deventer of daarbuiten je helpen om helderheid en inzicht te krijgen in het duiden en betekenisgeven van deze verschuivingen. Wat ligt er onder het dilemma. In de relatietherapie geloven we dat alles met elkaar in verbinding staat. Relatietherapie kijkt vanuit een breder perspectief naar persoonlijke en relationele ontwikkelingen. Een relatie is de manier om persoonlijk te groeien, als je er op die manier naar kunt en durft te kijken.

RIANNE ROES

Rianne roes over Rianne

Welkom! Mijn naam is Rianne Roes. Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Ook ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

WAPENFEITEN

Universitair geschoold relatietherapeut

Gedragswetenschapper

Opsteller IOPT (Franz Ruppert)

Systeemtherapeut (NVRG)

Auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt

Anderen vertellen

We zijn jou heel dankbaar dat we bij jou terecht zijn gekomen. In onze ogen ben je niet alleen heel goed in het vak van de systeemtherapie, maar ben je ook een bijzonder fijn persoon om mee te praten. Jouw begrip, inzicht en zeer open houding heeftons nog meer gesterkt in het verder bouwen aan ons. We hebben de kans gekregen om gebeurtenissen en situaties verder te verwerken en hebben ons bij jou zeer gehoord gevoeld (Richard, 44 & Leoniek, 42).

Lees meer

Stappenplan

Hieronder leg ik je uit hoe ik te werk ga

1

Verdieping

Luister m’n podcast en lees de website. Verdiep je in mijn visie en in wat ik doe.

Ben je geïnteresseerd? Voel je een ‘ja, bij Rianne ben ik aan het juiste adres!’, laten we dan kennismaken.

2

Kennismaken

Neem contact met me op door me te bellen, mailen, Whatsappen of boek online een gratis kennismaking in. Via social media bereik je me ook.

Direct al meer verdieping? boek dan een enkele online sessie.

3

Match

Tijdens de kennismaking onderzoeken we of we een match zijn in energie, vraag, aanbod, vertrouwen en praktische haalbaarheid. Voelt het goed? Dan gaan we samen aan de slag en stemmen we af welk aanbod past.

4

Aan de slag

Laten we gauw beginnen.

We gaan aan het werk op basis van jouw/ jullie behoefte, zoals we zijn overeengekomen.

Stapsgewijs gaan we het proces door en we evalueren constant.

De trajecten

Bij Samen Alleen kun je terecht voor verschillende soorten trajecten

Relatietherapie Deventer

Als je de liefde, jezelf en elkaar de moeite waard vindt durf er dan in te investeren door middel van tijd, geld en moeite. Dus ook in afstand. Vind een vorm van relatietherapie en een therapeut waar je vertrouwen in hebt. Dan heb je de helft al gewonnen (of meer). Ik zie het werk wat ik doe niet als de standaard relatietherapie. Vandaar dat ik ook veel klanten uit heel Nederland, waaronder Deventer, in mijn yurt mag ontvangen.

Relatietherapie gaat vaak over: “Hoe blijf ik zowel trouw aan mezelf als aan de relatie?” Dat kan zeker lastig zijn wanneer het lijkt alsof je moet kiezen tussen die twee. Binnen de relatietherapie ontmantel je het dilemma en kijk je hoe je zowel trouw kunt zijn aan jezelf en aan je partner. Dit doen we daar naar de vraag onder de vraag te kijken. Welke verlangens, behoeften, trauma’s en triggers liggen onder dit dilemma verscholen. Wat mag geheeld worden, welke inzichten mogen verworven worden zodat patronen kunnen worden doorbroken. Zodat er een gesprek gevoerd kan worden wat je tot dusver nog niet kon voeren. Als relatietherapeut faciliteer ik dit gesprek.

Samen Alleen in Deventer

Mijn bedrijf SamenAlleen heeft geen vestiging in Deventer. Voor relatietherapie bij mij kom je terecht in een prachtig stukje Achterhoek. Ik krijg vaak het compliment dat mijn unieke werkwijze en de rustgevende plek middenin de natuur een gevoel van veiligheid en openheid geeft. Je hoeft je in je zoektocht naar relatietherapie dus niet tot je eigen woonplaats, zoals bijvoorbeeld Deventer, te beperken.

Wil je echt aan de slag met jezelf of je relatie, dan kun je bij mij kiezen voor een intensief half jaar traject. Een half jaar waarin ik jullie intensief begeleid. Face to face en tussen de afspraken door op afstand via mail en whats app. Ik denk aan jullie, ook op de momenten dat we elkaar niet zien. Ik ben betrokken bij jullie proces, het hele half jaar lang. Een half jaar vol inzicht, ontwikkeling en transformatie. Ik gebruik mijn professie als relatietherapeut en gedragswetenschapper en mijn jarenlange ervaring als therapeut om bedding te geven aan gesprekstherapie, systemisch werk, familieopstellingen, lichaamsgericht werk, meditatie en ceremonies (net wat bij jou en jullie past). De setting is een yurt op een landgoed, van alle gemakken en luxe voorzien en omringd door dieren, water, bomen en stilte. Een plek vol privacy en rust.

Hoe snel kan ik terecht bij Samen Alleen?

Je kunt direct elke vrijdagochtend heel laagdrempelig voor relatietherapie bij mij terecht. Op vrijdagochtend kun je je namelijk inschrijven voor een Enkele Sessie. Een enkele sessie van anderhalf uur (225 euro excl. 21% BTW).

Per telefoon kun je alleen een individuele sessie boeken. Wil je als koppel gebruik maken van een enkele sessie dan kan dat alleen live. Vanuit Deventer kom je dan naar de yurt om zicht te krijgen op een enkelvoudig vraagstuk of om te ervaren hoe het voelt om met mij aan de slag te gaan.

Je kan je inschrijven op de volgende tijdstippen:

  • 9.00uur
  • 10.30uur
  • 12.00uur

Als je een losse livedag wilt plannen of geïnteresseerd bent in een traject, dan kun je je online inschrijven voor een gratis kennismakingsgesprek. Een livedag plannen we altijd op afspraak en is altijd op locatie. We duiken de diepte van jezelf en de relatie in. Dit doen we door middel van relatietherapie, gesprekken, regressietherapie, opstellingen, mediatie en lichaamsgericht werk. Binnen de relatietherapie maak ik als professionel de afweging welke werkvormen het best bij jou en bij jullie passen.

Daarnaast wordt er een heerlijke verse lunch bereid. Is er ruimte voor ontspanning en zelfs een massage als dat bijdraagt. We zitten middenin de natuur, bij het haardvuur. De ideale plek om terug te keren naar je basis, terug naar je gevoel, zoals je dat alleen in de natuur kunt voelen. De investering voor deze dag is 970 euro (excl. 21% btw).

Kennis
maken?

Kennismaken?

Heb je een probleem met de liefde? Loop je vast met jezelf of in de relatie met je partner? Komen jullie er samen niet uit? En jij alleen ook niet? Kijk wat ik voor jou of voor jullie kan betekenen!