Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Relatietherapie Barneveld

Relatietherapie Barneveld

Mijn naam is Rianne Roes (1985). Na mijn universitaire studie pedagogische wetenschappen heb ik me vier jaar lang postacademisch gespecialiseerd in relatietherapie. Hierna heb ik me verdiept in traumawerk, familieopstellingen en de kracht van ceremonies. Ik werk in een yurt op een landgoed.

Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Daarnaast ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

Relatietherapie bij Samen Alleen

Universitair

geschoold

Vrijblijvende

kennismaking

Unieke

Werkwijze

In luxe yurt op

een landgoed

Leef je leven voluit; en ga dan, pas dan en alleen dan, dood. Laat geen ongeleefd leven achter. (Irvin Yalom)

Wanneer naar Relatietherapie in Barneveld

Eigenlijk noem ik relatietherapie, liever helemaal geen relatietherapie. Omdat de meeste mensen bij relatietherapie enkel denken aan therapie voor koppels. En dan ook nog eens therapie voor koppels wiens relatie al zo goed als ten dode is opgeschreven. Dat vind ik erg jammer. Sowieso het stigma dat er zit op het woord ‘therapie’ maakt me huiverig de term te gebruiken. Alsof het het voorportaal van het gekkenhuis is. Ik wil het ook geen coaching noemen, want mijn werkwijze en diepgang gaat verder dan dat.

Relatietherapie dekt wel de lading, maar dan niet in het beperkende beeld zoals ik het zojuist schetste. Dus daarom een uiteenzetting van hoe ik relatietherapie zie. Voor de vakgenoten en geïnteresseerden: de officiële naam voor relatietherapeut is systeemtherapeut. Maar omdat té veel mensen bij die titel denken dat ik iets met ICT doe, besluit ik toch voor de term relatietherapeut te gaan.

Zoals ik relatietherapie in Barneveld zie, is relatietherapie een vorm van therapie waarin je de vraagstukken van mensen bekijkt in de context waarin de vraag, verandering of het probleem zich voordoet. Je leven krijgt vooral betekenis doordat je beweegt in de relaties die je hebt met anderen en je omgeving (denk bijvoorbeeld aan je gevoel bij je woon- of geboorteplaats Barneveld) . Doordat al die verschillende verbindingen en de gevoelens die dat bij je oproept, ervaar je dat je leeft en hoe dat leven je bevalt. Je hebt dus zelfs een relatie met de plek waar je opgroeit of woont. Als je in Barnveld geboren en opgegroeid bent, heb je een andere relatie tot de normen en waarden van deze plaats dan de mensen die bijvoorbeeld later in Barneveld zijn komen wonen. Iedere plek neemt zijn eigen culturele regels met zich mee. Zo ook de plaats Barnveld.

De relatie die je hebt met jezelf, je omgeving en je partner vraagt eens in de zoveel tijd om aandacht. Ook als je relatie best wel goed is, kun je ervoor kiezen om even bewust stil te staan bij elkaar, jullie liefde en verlangens. Er kan namelijk ook buiten de relatie een trigger zijn die maakt dat je niet meer hetzelfde wilt als je dacht vijf jaar geleden te willen. Als het leven van je vraagt om de keuzes die je tot nu toe gemaakt hebt te evalueren, dan zul je merken dat uiteindelijk alle levensgebieden voorbij komen: je vriendschappen, je prioriteiten, je werk, je relatie, je beeld over de toekomst, je woonplaats Barnveld en de culturele waarden die je ervaart in Barneveld. Wat ooit was wat je wilde, hoeft niet te zijn hoe je het of in de toekomst wil.

RIANNE ROES

Rianne roes over Rianne

Welkom! Mijn naam is Rianne Roes. Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Ook ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

WAPENFEITEN

Universitair geschoold relatietherapeut

Gedragswetenschapper

Opsteller IOPT (Franz Ruppert)

Systeemtherapeut (NVRG)

Auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt

Anderen vertellen

Tof, bizar, onwerkelijk. We kijken terug op een heel bijzondere dag, waarbij we elkaar weer echt hebben gezien en begrijpen waar we vandaan komen. Rianne zorgde voor rust en tijd om eens goed stil te staan bij onze relatie en denkpatronen. Met een lach en een traan (of heel veel). Zo ontzettend waardevol en voldoende input om samen mee verder te kunnen. We hadden onszelf geen groter cadeau kunnen geven (Bart, 37 & Kim, 42).

Lees meer

Stappenplan

Hieronder leg ik je uit hoe ik te werk ga

1

Verdieping

Luister m’n podcast en lees de website. Verdiep je in mijn visie en in wat ik doe.

Ben je geïnteresseerd? Voel je een ‘ja, bij Rianne ben ik aan het juiste adres!’, laten we dan kennismaken.

2

Kennismaken

Neem contact met me op door me te bellen, mailen, Whatsappen of boek online een gratis kennismaking in. Via social media bereik je me ook.

Direct al meer verdieping? boek dan een enkele online sessie.

3

Match

Tijdens de kennismaking onderzoeken we of we een match zijn in energie, vraag, aanbod, vertrouwen en praktische haalbaarheid. Voelt het goed? Dan gaan we samen aan de slag en stemmen we af welk aanbod past.

4

Aan de slag

Laten we gauw beginnen.

We gaan aan het werk op basis van jouw/ jullie behoefte, zoals we zijn overeengekomen.

Stapsgewijs gaan we het proces door en we evalueren constant.

De trajecten

Bij Samen Alleen kun je terecht voor verschillende soorten trajecten

Relatietherapie Barneveld

Verschuivingen in jezelf en in je leven kunnen voor relatieproblemen zorgen. Verschuivingen in de relatie kunnen voor individuele problemen en nieuwe levensvragen zorgen. Daarom richt ik me in mijn relatietherapie op het koppel én op het individu.

Als je de liefde, jezelf en elkaar de moeite waard vindt durf er dan in te investeren door middel van tijd, geld en moeite. Dus ook in afstand. Barneveld is iets meer dan een uur rijden, maar afstand zou niet de belangrijkste parameter moeten zijn als je het mij vraagt. Wat belangrijk is, is dat je een vorm van relatietherapie en een therapeut vindt waar je vertrouwen in hebt. Dan heb je de helft al gewonnen (of meer). Ik zie het werk wat ik doe niet als de standaard relatietherapie. Vandaar dat ik ook veel klanten uit heel Nederland, waaronder Barneveld, in mijn yurt mag ontvangen.

Relatietherapie in Barneveld of daarbuiten je helpen om helderheid en inzicht te krijgen in het duiden en betekenisgeven van deze verschuivingen. Wat ligt er onder het dilemma. In de relatietherapie geloven we dat alles met elkaar in verbinding staat. Relatietherapie kijkt vanuit een breder perspectief naar persoonlijke en relationele ontwikkelingen. Een relatie is de manier om persoonlijk te groeien, als je er op die manier naar kunt en durft te kijken.

Samen Alleen Barneveld

Mijn bedrijf SamenAlleen heeft geen vestiging in Barneveld. Daarvoor is de plek waar ik zit met mijn bedrijf SamenAlleen ook te uniek. Voor relatietherapie bij mij kom je terecht in een prachtig stukje Achterhoek. Ik krijg vaak het compliment dat mijn unieke werkwijze en de rustgevende plek middenin de natuur een gevoel van veiligheid en openheid geeft. Je hoeft je in je zoektocht naar relatietherapie dus niet tot je eigen woonplaats, zoals bijvoorbeeld Barneveld, te beperken.

Ik krijg vaak het compliment dat mijn unieke werkwijze en de rustgevende plek middenin de natuur een gevoel van thuiskomen geeft. Een veilig plek om aan heling, persoonlijke groei en verdieping in jezelf en in de relatie te werken. Mijn werkwijze is uniek omdat je bij mij in een proces van een half jaar stapt en ik in die tijd niet meer van jullie zijde wijk. Spreekwoordelijk dan. Een half jaar vol inzicht, ontwikkeling en transformatie.

Ik zie een traject bij mij als een cadeau aan jezelf en je relatie en misschien zelfs het gezin. Een manier om meer uit het leven en de liefde te halen. Om te strijden voor jezelf en elkaar. Omdat je elkaar niet kwijt wilt, maar je ook jezelf niet wilt verliezen. De natuur biedt een schoonheid die op zichzelf al helend is. De individuen en koppels die ik ontvang in mijn yurt voelen een veiligheid en vertrouwen, waardoor ze zich makkelijk kunnen ontspannen en zich open kunnen stellen voor groei. Een plek waar mildheid kan ontstaan en waar in liefde opnieuw kan worden vastgehouden of in verbinding kan worden losgelaten. Het leven en de liefde is prachtig. Als je het dat laat zijn.

Hoe snel kan ik terecht bij Samen Alleen?

Je kunt direct elke vrijdagochtend heel laagdrempelig voor relatietherapie bij mij terecht. Op vrijdagochtend kun je je namelijk inschrijven voor een Enkele Sessie. Een enkele sessie van anderhalf uur (225 euro excl. 21% BTW).

Per telefoon kun je alleen een individuele sessie boeken. Wil je als koppel gebruik maken van een enkele sessie dan kan dat alleen live. Vanuit Barneveld kom je dan naar de yurt om zicht te krijgen op een enkelvoudig vraagstuk of om te ervaren hoe het voelt om met mij aan de slag te gaan.

Je kan je inschrijven op de volgende tijdstippen:

  • 9.00uur
  • 10.30uur
  • 12.00uur

Als je een losse livedag wilt plannen of geïnteresseerd bent in een traject, dan kun je je online inschrijven voor een gratis kennismakingsgesprek. Een livedag plannen we altijd op afspraak en is altijd op locatie. Een goed uurtje rijden vanaf Barneveld. We duiken de diepte van jezelf en de relatie in. Dit doen we door middel van relatietherapie, gesprekken, regressietherapie, opstellingen, mediatie en lichaamsgericht werk. Binnen de relatietherapie maak ik als professionel de afweging welke werkvormen het best bij jou en bij jullie passen.

Kennis
maken?

Kennismaken?

Heb je een probleem met de liefde? Loop je vast met jezelf of in de relatie met je partner? Komen jullie er samen niet uit? En jij alleen ook niet? Kijk wat ik voor jou of voor jullie kan betekenen!