Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Relatietherapie Amersfoort

Relatietherapie Amersfoort

Mijn naam is Rianne Roes (1985). Na mijn universitaire studie pedagogische wetenschappen heb ik me vier jaar lang postacademisch gespecialiseerd in relatietherapie. Hierna heb ik me verdiept in traumawerk, familieopstellingen en de kracht van ceremonies. Ik werk in een yurt op een landgoed.

Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Daarnaast ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

Relatietherapie bij Samen Alleen

Universitair

geschoold

Vrijblijvende

kennismaking

Unieke

Werkwijze

In luxe yurt op

een landgoed

Leef je leven voluit; en ga dan, pas dan en alleen dan, dood. Laat geen ongeleefd leven achter. (Irvin Yalom)

Relatietherapie in Amersfoort

Voel je dat je aan het veranderen bent? Voel dat je behoeften en verlangens niet meer dezelfde zijn als bijvoorbeeld twee jaar geleden? Is er van alles aan het verschuiven in jezelf en/of in je relatie? Als je voelt dat jij verandert, of dat er dingen in je leven gebeuren die jouw kijk erop veranderen, dan heeft dit meteen impact op je relatie. Misschien niet direct merkbaar, maar de beweging is er wel. Die veranderingen kunnen ontstaan door grote levensgebeurtenissen zoals de geboorte van je eerste kind, het overlijden van een dierbare, een ongeluk, een grote verhuizing uit Amersfoort, verlies van financiele draagkracht. Maar het kunnen ook veel kleinere dingen zijn zoals een boek dat je ineens inspireert, een persoon die je ontmoet, een droom die je had. Kleine voorbodes van misschien wel grote veranderingen.

Als het leven van je vraagt om de keuzes die je tot nu toe gemaakt hebt te evalueren, dan zul je merken dat uiteindelijk alle levensgebieden voorbij komen: je vriendschappen, je prioriteiten, je werk, je relatie, je beeld over de toekomst, de plek waar je wil wonen en dus ook je relatie. Misschien had je verwacht altijd in Amersfoort te willen blijven wonen, maar voel je ineens dat Amersfoort niet meer het thuis is wat je altijd voelde. Op zichzelf is dat geen ramp natuurlijk, maar het kan wel een voorbode zijn van een nieuwe blik op het leven. Als je voelt dat er dingen verschuiven in één van voorgaande voorbeelden dan mag je misschien even stilstaan bij wat je op dit moment in je leven zou willen. Ben je klaar voor een volgende stap? Een nieuwe fase? Al dit soort vragen heb direct invloed op jouw zelf en ook op de relaties die je hebt met anderen. Zeker als je in een vaste relatie zit, zul je de beweging en verschuiving ook in de liefde voelen.

Relatietherapie in Amersfoort of daarbuiten kan je helpen om helderheid en inzicht te krijgen in jouw vraagstuk. Bij relatietherapie kijk je naar de relatie, maar ook zeker naar het individu. Voor mij is het individu net zo belangrijk als de relatie zelf. In de relatietherapie geloven we dat alles met elkaar in verbinding staat. Verander jij, dan veranderen de relaties die je hebt met anderen. Veranderen anderen, dan wordt ook jij uitgedaagd om in beweging te komen. Relatietherapie kijkt vanuit een breder perspectief naar persoonlijke en relationele ontwikkelingen. Ik persoonlijk geloof ook dat het plakken van stempels op zichzelf geen meerwaarde heeft, meer begrip over hoe je zelf in elkaar zit en hoe dat werkt in relaties met anderen is veel meer bepalend hoe jij je kwaliteit van leven ervaart.

RIANNE ROES

Rianne roes over Rianne

Welkom! Mijn naam is Rianne Roes. Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Ook ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

WAPENFEITEN

Universitair geschoold relatietherapeut

Gedragswetenschapper

Opsteller IOPT (Franz Ruppert)

Systeemtherapeut (NVRG)

Auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt

Anderen vertellen

Wij zijn bij Rianne terecht gekomen voor relatietherapie omdat we merkten dat we elkaar niet meer konden vinden na een relatie van 13 jaar. Ze is een kei in de juiste vragen stellen, luistert goed e kan de vinger op de zere plek leggen wat nodig is om datgene bespreekbaar te maken wat nodig is voor verbinding. Ze gaat op een respectvolle manier om met ieders kant van het verhaal dat ervoor zorgt dat er begrip ontstaat en dat relativeert de boel enorm. Rianne heeft ons geholpen om de liefde voor elkaar weer te laten bloeien. Het was hard werken, maar zeker al die moeite waard. We zijn haar heel dankbaar (Joes, 38 & Lotte, 36).

Lees meer

Stappenplan

Hieronder leg ik je uit hoe ik te werk ga

1

Verdieping

Luister m’n podcast en lees de website. Verdiep je in mijn visie en in wat ik doe.

Ben je geïnteresseerd? Voel je een ‘ja, bij Rianne ben ik aan het juiste adres!’, laten we dan kennismaken.

2

Kennismaken

Neem contact met me op door me te bellen, mailen, Whatsappen of boek online een gratis kennismaking in. Via social media bereik je me ook.

Direct al meer verdieping? boek dan een enkele online sessie.

3

Match

Tijdens de kennismaking onderzoeken we of we een match zijn in energie, vraag, aanbod, vertrouwen en praktische haalbaarheid. Voelt het goed? Dan gaan we samen aan de slag en stemmen we af welk aanbod past.

4

Aan de slag

Laten we gauw beginnen.

We gaan aan het werk op basis van jouw/ jullie behoefte, zoals we zijn overeengekomen.

Stapsgewijs gaan we het proces door en we evalueren constant.

De trajecten

Bij Samen Alleen kun je terecht voor verschillende soorten trajecten

Relatietherapie Amersfoort

Relaties zijn er in allerlei vormen. Je hebt een relatie met je partner, je ouders, je cultuur, je familie, je collega’s, je bedrijf, je buren, de plaats waar je woont en waar je geboren bent. Bijvoorbeeld: Je bent in Amersfoort geboren en opgegroeid, dan ben je door de wijk waar je in Amersfoort gewoond hebt gevormd. Verhuis je naar Amersfoort toe, dan zul je je weg moeten vinden in de cultuur van Amersfoort. Stel dat jij uit Amersfoort komt en je partner bij jou is ingetrokken, dan zullen jullie twee verschillende ideeën hebben over diezelfde stad Amersfoort. Zo heb je dus niet alleen een relatie met je partner, maar ook bijvoorbeeld met de stad waarin je woont en/of bent opgegroeid.

Ikzelf ben opgegroeid in de Achterhoek en heb jarenlang in steden gewoond en aan de universiteit gestudeerd omdat ik dacht dat ik meer een ‘stadsmens’ was. Nu ben ik weer terug op de plek waar ik ben opgegroeid. Ik ben daar nu meer thuis dan ik dat ooit geweest ben. Dat komt omdat het leven en de afstand me met een nieuwe bewustzijn heeft verbonden aan mijn roots.

Binnen de relatietherapie begeleid ik koppels en individuen die in een veranderingsproces zitten. Soms voelen beide partners dat er verschuivingen zijn, maar nog vaker is het één van beiden die aan de bel trekt. Dit maakt het soms een uitdaging voor een koppel om samen de commitment voor het proces te voelen.

Ik zie relatietherapie als een mooie, verbindende en krachtige manier om dichter bij jezelf te komen. Een relatie helpt je om persoonlijk te groeien. En doordat je persoonlijk groeit kun je diepere verbindingen met je dierbaren aangaan. Hoe dieper je je verbonden voelt, hoe meer zingeving en rust je in je leven ervaart.

Samen Alleen in Amersfoort

Mijn bedrijf SamenAlleen heeft geen vestiging in Amersfoort. Voor relatietherapie bij mij iomt je terecht op het mooiste plekje van Nederland. Ik krijg vaak het compliment dat mijn unieke werkwijze en de rustgevende plek middenin de natuur een gevoel van thuiskomen geeft. Een veilig plek om aan heling, persoonlijke groei en verdieping in de relatie te werken. Je hoeft je in je zoektocht naar relatietherapie dus niet tot je eigen woonplaats, zoals bijvoorbeeld Amersfoort, te beperken.

Als je de liefde, jezelf en elkaar de moeite waard vindt durf er dan in te investeren door middel van tijd, geld en moeite. Dus ook in afstand. Vind een vorm van relatietherapie en een therapeut waar je vertrouwen in hebt. Dan heb je de helft al gewonnen (of meer). Ik zie het werk wat ik doe niet als de standaard relatietherapie. Vandaar dat ik ook veel klanten uit heel Nederland, waaronder Amersfoort, in mijn yurt mag ontvangen. Ik zie een traject bij mij als een cadeau aan jezelf en je relatie en misschien zelfs het gezin. Een manier om meer uit het leven en de liefde te halen. Om te strijden voor jezelf en elkaar. Omdat je elkaar niet kwijt wilt, maar je ook jezelf niet wilt verliezen. Ja dat is soms heel moeilijk, maar dat kan tegelijkertijd ook mooi en waardevol zijn.

Relatietherapie in de bossen

Mijn werkwijze is uniek omdat je bij mij in een proces van een half jaar stapt en ik in die tijd niet meer van jullie zijde wijk. Spreekwoordelijk dan. Een half jaar vol inzicht, ontwikkeling en transformatie. Ik gebruik mijn professie als relatietherapeut en gedragswetenschapper en mijn jarenlange ervaring als therapeut om bedding te geven aan systemisch werk, familieopstellingen, lichaamsgericht werk, meditatie en ceremonies. De setting is uniek door de locatie in het bos, van alle gemakken en luxe voorzien en omringd door vogels en water.
In dit traject zien we elkaar een keer of vijf voor een intensief livemoment. Een dag in de natuur om echt de diepte in te duiken, zodat je de weken erna kunt toepassen wat je in die dag aan inzichten hebt gekregen. Inzichten komen snel en de implementatie kost vaak tijd. En in die tijd ben ik bijna dagelijks bereikbaar via mail en whats app om jullie gezamenlijke en individuele proces te begeleiden.

Hoe snel kan ik terecht bij Samen Alleen?

Je kunt direct elke vrijdagochtend heel laagdrempelig voor relatietherapie bij mij terecht. Op vrijdagochtend kun je je namelijk inschrijven voor een Enkele Sessie. Een enkele sessie van anderhalf uur (225 euro excl. 21% BTW). Wil je eerst zeker weten dat we een match zijn? Boek dan gratis en vrijblijvend een kennismaking in op de maandag.

Per telefoon kun je alleen een individuele sessie boeken. Wil je als koppel gebruik maken van een enkele sessie dan kan dat alleen live. Vanuit Amersfoort kom je dan naar de yurt om zicht te krijgen op een enkelvoudig vraagstuk of om te ervaren hoe het voelt om met mij aan de slag te gaan.

Je kan je inschrijven op de volgende tijdstippen:

  • 9.00uur
  • 10.30uur
  • 12.00uur

Indien je na een Enkele Sessie besluit om in een traject te stappen, worden de kosten van de enkele sessie van het totaalbedrag van het traject afgehaald.

Als je een losse livedag wilt plannen of geïnteresseerd bent in een traject, dan kun je je online inschrijven voor een gratis kennismakingsgesprek. Een livedag plannen we altijd op afspraak en is altijd op locatie. We duiken de diepte van jezelf en de relatie in. Dit doen we door middel van relatietherapiek, gesprekken, regressietherapie, opstellingen, mediatie en lichaamsgericht werk. Binnen de relatietherapie maak ik als professionel de afweging welke werkvormen het best bij jou en bij jullie passen.

Daarnaast wordt er een heerlijke verse lunch bereid. Is er ruimte voor ontspanning en zelfs een massage als dat bijdraagt. We zitten middenin de natuur, bij het haardvuur. De ideale plek om terug te keren naar je basis, terug naar je gevoel, zoals je dat alleen in de natuur kunt voelen. De investering voor deze dag is 970 euro (excl. 21% btw).

Kennis
maken?

Kennismaken?

Heb je een probleem met de liefde? Loop je vast met jezelf of in de relatie met je partner? Komen jullie er samen niet uit? En jij alleen ook niet? Kijk wat ik voor jou of voor jullie kan betekenen!