Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Relatietherapie Achterhoek

Relatietherapie Achterhoek

Mijn naam is Rianne Roes (1985). Na mijn universitaire studie pedagogische wetenschappen heb ik me vier jaar lang postacademisch gespecialiseerd in relatietherapie. Hierna heb ik me verdiept in traumawerk, familieopstellingen en de kracht van ceremonies. Ik werk in een yurt op een landgoed.

Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Daarnaast ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

Relatietherapie bij Samen Alleen

Universitair

geschoold

Vrijblijvende

kennismaking

Unieke

Werkwijze

In luxe yurt op

een landgoed

Leef je leven voluit; en ga dan, pas dan en alleen dan, dood. Laat geen ongeleefd leven achter. (Irvin Yalom)

Relatietherapie Achterhoek

De kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van je relaties. Vaak betekent gedoe in je relatie automatisch ook gedoe in je leven. Hoe jij je voelt in je relatie(s) hangt samen met hoe fijn en gelukkig jij in het leven staat. Maar dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Een relatie is de manier om persoonlijk te groeien, omdat je door niemand zo geraakt wordt als door je eigen partner Maar die chaos en groei brengt vaak ook heel veel stress en onderzekerheid met zich mee. Relatietherapie in de Achterhoek kan ervoor zorgen dat je meer houvast voelt in deze tijden van spanning en verandering.

Er zijn duizend en één redenen waardoor de relatie kan gaan schuiven. Waardoor de liefde ter discussie staat. En waardoor partners de angst voelen om elkaar kwijt te raken. Niemand stapt in een relatie om die vervolgens weer te verliezen. Niemand verbindt zich met een persoon met de intentie om die persoon na verloop van tijd weer los te laten. Relatietherapie in de Achterhoek biedt hierin uitkomst. Niet omdat relatietherapie een bepaalde uitkomst voor de relatie kan garanderen, maar tijdens relatietherapie leer je jezelf en je partner wel beter en op een andere manier kennen. Doordat je bij relatietherapie je relatie en jezelf op een dieper niveau bekijkt en onderzoekt, biedt relatietherapie nieuw perspectief op jou, je leven en jullie liefde.

SamenAlleen in de Achterhoek

En als je de liefde de moeite waard vindt en bereidt bent er in te investeren in tijd, geld en moeite, dan kom je bij mij in een prachtige yurt terecht. In een bosrijke omgeving, vol dieren, omringt door water. Een warm welkom, een ware bedding om de liefde in jezelf en voor elkaar opnieuw te onderzoeken. Op een manier die niet voelt als relatietherapie, maar die voelt als een bubbel op een landgoed in Achterhoek waar dát gezien mag worden wat nog niet zichtbaar was. Waar dat gesprek gevoerd mag worden, wat nog niet gevoerd kon worden. Waar de stilte wijsheid heeft in plaats van ongemak. Waar mildheid kan ontstaan en waar in liefde opnieuw kan worden vastgehouden of in verbinding kan worden losgelaten. De liefde is prachtig. Als je het dat laat zijn.

RIANNE ROES

Rianne roes over Rianne

Welkom! Mijn naam is Rianne Roes. Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Ook ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

WAPENFEITEN

Universitair geschoold relatietherapeut

Gedragswetenschapper

Opsteller IOPT (Franz Ruppert)

Systeemtherapeut (NVRG)

Auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt

Anderen vertellen

We zijn jou heel dankbaar dat we bij jou terecht zijn gekomen. In onze ogen ben je niet alleen heel goed in het vak van de systeemtherapie, maar ben je ook een bijzonder fijn persoon om mee te praten. Jouw begrip, inzicht en zeer open houding heeftons nog meer gesterkt in het verder bouwen aan ons. We hebben de kans gekregen om gebeurtenissen en situaties verder te verwerken en hebben ons bij jou zeer gehoord gevoeld (Richard, 44 & Leoniek, 42).

Lees meer

Stappenplan

Hieronder leg ik je uit hoe ik te werk ga

1

Verdieping

Luister m’n podcast en lees de website. Verdiep je in mijn visie en in wat ik doe.

Ben je geïnteresseerd? Voel je een ‘ja, bij Rianne ben ik aan het juiste adres!’, laten we dan kennismaken.

2

Kennismaken

Neem contact met me op door me te bellen, mailen, Whatsappen of boek online een gratis kennismaking in. Via social media bereik je me ook.

Direct al meer verdieping? boek dan een enkele online sessie.

3

Match

Tijdens de kennismaking onderzoeken we of we een match zijn in energie, vraag, aanbod, vertrouwen en praktische haalbaarheid. Voelt het goed? Dan gaan we samen aan de slag en stemmen we af welk aanbod past.

4

Aan de slag

Laten we gauw beginnen.

We gaan aan het werk op basis van jouw/ jullie behoefte, zoals we zijn overeengekomen.

Stapsgewijs gaan we het proces door en we evalueren constant.

De trajecten

Bij Samen Alleen kun je terecht voor verschillende soorten trajecten

Relatietherapeut in de Achterhoek

Relatietherapeut word je niet zomaar. Nadat ik afgestudeerd ben aan de Universiteit als gedragswetenschapper, ben ik me nog eens vier jaar verder gaan specialiseren in relatietherapie. Later heb ik me nog verdiept in het systemisch werk (opstellingen) en het begeleiden van ceremonies. Gestudeerd en gewoond in de stad heb ik altijd gedacht dat ik daar zou blijven om te werken. Maar na verloop van tijd trokken de wortels in de Achterhoek toch aan me en zo vestigde ik mijn eigen bedrijf voor relatietherapie in de Achterhoek.

Hoewel er in de Achterhoek nog wel wat taboe zit op relatietherapie, merk ik dat ook hier steeds meer koppels zich openstellen voor persoonlijke en gezamenlijke groei. Steeds meer koppels (en individuen) trekken aan de bel nog voordat het in de relatie escaleert. En dan is er nog veel winst te behalen. Naar relatietherapie gaan doe je namelijk ook als je samen (of alleen) wilt ontwikkelen of als er grote veranderingen plaatsvinden in jezelf of in jullie leven. Misschien kenmerkt de nieuwe fase zich doordat je verhuist, een nieuwe baan hebt of jullie eerste kind verwacht. Dit brengt beweging in het leven en de liefde.

In de bossen van de Achterhoek

Omdat ik geloof dat de setting waarin je aan je persoonlijke groei is een grote bijdrage aan het resultaat kan leveren, heb ik mijn eigen werkplek op een landgoed gemanifesteerd. We zitten in een yurt in volledige privacy en toch van alle luxe gemakken voorzien. Tijdens de livedagen wordt de innerlijke mens in de watten gelegd. Er wordt gezorgd voor heerlijke koffie en thee, een verse lunch en genoeg lekkers om de dag goed mee door te komen. Het is niet de kern van de therapie, maar wel de voorwaarde.

Daarnaast geloof ik erin dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden. Niet iedereen ontwikkelt zich op dezelfde manier. Daarom combineer ik relatietherapie en psychotherapie met regressietherapie, opstellingen, spiritualiteit, mediatie en lichaamsgericht werk. Binnen het traject maak ik als professionel de afweging welke werkvormen het best bij jou en bij jullie passen. Uiteraard in overleg met jou en jullie. Zo kun jij aan je persoonlijke en relationele groei werken op een manier die bij jou aansluit.

Hoe snel kan ik terecht bij Samen Alleen?

Je kunt direct elke vrijdagochtend heel laagdrempelig bij me terecht! Op vrijdagochtend kun je je namelijk inschrijven voor een Enkele Sessie van anderhalf uur (225 euro excl. 21% BTW). Een individuele sessie per telefoon (of individueel of als koppel live in de yurt in de Achterhoek) om zicht te krijgen op een enkelvoudig vraagstuk of om te ervaren hoe het voelt om met mij aan de slag te gaan.

Je kan je inschrijven op de volgende tijdstippen:

  • 9.00uur
  • 10.30uur
  • 12.00uur

Een livedag plannen we altijd op afspraak. Een dag op een prachtige plek in de natuur in de Achterhoek. Een dag met een lach en een traan. Daarnaast wordt er een heerlijke verse lunch bereid. We zitten middenin de natuur, bij het haardvuur. De ideale plek om terug te keren naar je basis, terug naar je gevoel, zoals je dat alleen in de natuur kunt voelen. De kosten oor deze dag bedraagt 970 euro (excl. 21% btw).

Kennis
maken?

Kennismaken?

Heb je een probleem met de liefde? Loop je vast met jezelf of in de relatie met je partner? Komen jullie er samen niet uit? En jij alleen ook niet? Kijk wat ik voor jou of voor jullie kan betekenen!