Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Relatietherapeut Zwolle

Relatietherapeut Zwolle

Mijn naam is Rianne Roes (1985). Na mijn universitaire studie pedagogische wetenschappen heb ik me vier jaar lang postacademisch gespecialiseerd in relatietherapie. Hierna heb ik me verdiept in traumawerk, familieopstellingen en de kracht van ceremonies. Ik werk in een yurt op een landgoed.

Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Daarnaast ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

Relatietherapie bij Samen Alleen

Universitair

geschoold

Vrijblijvende

kennismaking

Unieke

Werkwijze

In luxe yurt op

een landgoed

Leef je leven voluit; en ga dan, pas dan en alleen dan, dood. Laat geen ongeleefd leven achter. (Irvin Yalom)

Relatietherapeut Zwolle

Voel je dat de liefde tussen jou en je partner niet meer is zoals het begin? En voel je dat je steeds vaker terug denkt aan hoe het in het begin was? En dat je steeds de pijnlijke conclusie moet trekken dat het gevoel niet meer hetzelfde is als toen? Er zijn duizend en één redenen waardoor de relatie kan gaan schuiven. Waardoor je verlangt naar hoe het was en geen tevredenheid voelt bij hoe het is. Met als gevolg dat je als partners de angst voelt om elkaar kwijt te raken. En angst voedt je overlevingmechanismen, waardoor in verbinding blijven met jezelf en elkaar nog moeilijker kan zijn.

Niemand stapt in een relatie om die vervolgens weer te verliezen. Niemand verbindt zich met een persoon met de intentie om die persoon na verloop van tijd weer los te laten. Dus ook niet degene die als eerste de knuppel in het hoederhok gooit. De partner die het gesprek opent over de verschuivingen in gevoel. Een relatietherapeut kan hierbij helpen. Om het gesprek te voeren wat nog niet gevoerd is. Een relatietherapeut helpt om elkaar te kunnen horen in wat je bedoelt. Soms komen woorden er verkeerd uit, terwijl de bedoeling juist heel goed is. Een relatietherapeut helpt om dat wat bedoeld wordt te benoemen en niet te blijven hangen in wat letterlijk gezegd werd, maar niet bedoeld.

Een relatietherapeut kan geen uitkomst voor de relatie garanderen. Je zegt ‘ja’ tegen het proces en de relatietherapeut die dit proces voor jullie mag begeleiden. Niet omdat relatietherapie een bepaalde uitkomst voor de relatie kan garanderen, maar tijdens relatietherapie leer je jezelf en je partner wel beter en op een andere manier kennen. Doordaat je bij relatietherapie je relatie op een dieper niveau bekijkt en onderzoekt, biedt relatietherapie nieuw perspectief op jullie liefde.

RIANNE ROES

Rianne roes over Rianne

Welkom! Mijn naam is Rianne Roes. Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Ook ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

WAPENFEITEN

Universitair geschoold relatietherapeut

Gedragswetenschapper

Opsteller IOPT (Franz Ruppert)

Systeemtherapeut (NVRG)

Auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt

Anderen vertellen

Wij zijn bij Rianne terecht gekomen voor relatietherapie omdat we merkten dat we elkaar niet meer konden vinden na een relatie van 13 jaar. Ze is een kei in de juiste vragen stellen, luistert goed e kan de vinger op de zere plek leggen wat nodig is om datgene bespreekbaar te maken wat nodig is voor verbinding. Ze gaat op een respectvolle manier om met ieders kant van het verhaal dat ervoor zorgt dat er begrip ontstaat en dat relativeert de boel enorm. Rianne heeft ons geholpen om de liefde voor elkaar weer te laten bloeien. Het was hard werken, maar zeker al die moeite waard. We zijn haar heel dankbaar (Joes, 38 & Lotte, 36).

Lees meer

Stappenplan

Hieronder leg ik je uit hoe ik te werk ga

1

Verdieping

Luister m’n podcast en lees de website. Verdiep je in mijn visie en in wat ik doe.

Ben je geïnteresseerd? Voel je een ‘ja, bij Rianne ben ik aan het juiste adres!’, laten we dan kennismaken.

2

Kennismaken

Neem contact met me op door me te bellen, mailen, Whatsappen of boek online een gratis kennismaking in. Via social media bereik je me ook.

Direct al meer verdieping? boek dan een enkele online sessie.

3

Match

Tijdens de kennismaking onderzoeken we of we een match zijn in energie, vraag, aanbod, vertrouwen en praktische haalbaarheid. Voelt het goed? Dan gaan we samen aan de slag en stemmen we af welk aanbod past.

4

Aan de slag

Laten we gauw beginnen.

We gaan aan het werk op basis van jouw/ jullie behoefte, zoals we zijn overeengekomen.

Stapsgewijs gaan we het proces door en we evalueren constant.

De trajecten

Bij Samen Alleen kun je terecht voor verschillende soorten trajecten

Relatietherapeut Zwolle

Als relatietherapeut begeleid ik veel koppels die in een groot transformatie proces zitten. Soms voelen beide partners dat er verschuivingen zijn, maar nog vaker is het één van beiden die aan de bel trekt. Dit maakt het soms een uitdaging voor een koppel om samen de commitment voor het proces te voelen. Bij mij in de yurt in Zwolle kom je thuis in een warm bad. We nemen de tijd om te zakken in het proces zodat jullie zowel samen als alleen voelen dat ik als relatietherapeut jullie verder kan helpen. Dit doe ik op een unieke plek op een prachtig landgoed in Zwolle. Niet de stad Zwolle maar het kleine plaatsje Zwolle in de Achterhoek. Ik vond het spannend om in het kleine Zwolle mijn bedrijf te vestigen, omdat ik niet wist of een relatietherapeut zo diep in de Achterhoek wel opgemerkt zou worden. Maar die angst was ongegrond. De plek midden in de rust van de natuur, de relatietherapeut en mijn unieke aanpak maakt Zwolle een goede plek voor liefde, groei en verbinding.

Als relatietherapeut hoor ik vaak van klanten dat de drempel om bij de relatietherapeut aan te kloppen best hoog is. Ik denk dat dat een gemiste kans is en dat we als mens een missie hebben om ons potentieel te leven. En het leven staat nooit stil. Dus jij ook niet. En als je beweging voelt in de liefde, is dat ook een kans om jezelf verder te ontwikkelen.
Ik geloof er in dat je door naar je relatie te kijken veel kunt leren over jezelf, het leven en de liefde. Waarom de liefde niet de aandacht geven zodat die kan bloeien? Waarom wachten tot je zo diep zit, dat je niet meer weet hoe je eruit moet komen?

Als je de liefde de moeite waard vindt, schuw dan niet om er in te investeren. Ik ben dan wel opgeleid tot relatietherapeut, maar ik zie het werk wat ik doe niet als de standaard relatietherapie. Heel bewust heb ik gekozen voor een unieke setting en werkwijze. Mijn werkwijze is uniek omdat je bij mij in een proces van een half jaar stapt. Een snelkookpan van ontwikkeling en transformatie. Een werkwijze waarin ik mijn professie als relatietherapeut gebruik om ook bedding te geven aan systemisch werk, familieopstellingen, lichaamsgericht werk en ceremonies. De setting is uniek door de yurt in een bos in Zwolle, omringd door vogels en water. De natuur in Zwolle biedt een schoonheid die op zichzelf al helend is. De koppels die ik ontvang in mijn yurt in Zwolle voelen een veiligheid en vertrouwen, waardoor ze zich makkelijk kunnen ontspannen en zich open kunnen stellen voor groei. Een plek tussen de bomen in Zwolle waar mildheid kan ontstaan en waar in liefde opnieuw kan worden vastgehouden of in verbinding kan worden losgelaten. De liefde is prachtig. Als je het dat laat zijn.

Relatietherapeut in Zwolle

In de kleine plaats Zwolle ben ik de enige relatietherapeut. In de grote plaats zwolle heb ik mijn vierjarige universitaire opleiding tot relatietherapeut gevolgd en afgerond. Zoals je je kunt voorstellen is een relatietherapeut in groot Zwolle niet moeilijk te vinden. Alleen die uniek plek in klein Zwolle, met die unieke werkwijze van die relatietherapeut vind je nergens in Nederland. Tevens is het mogelijk om op het landgoed in Zwolle te overnachten.

Relatietherapeut word je niet zomaar. Nadat ik afgestudeerd ben aan de Universiteit als gedragswetenschapper, ben ik me verder gaan specialiseren als relatietherapeut. De helft van de opleiding in Zwolle bestond uit therapie voor mezelf, gefaciliteerd door een ervaren relatietherapeut. De andere helft van de opleiding bestond uit studie, literatuur, colleges en zelf werkzaam zijn als relatietherapeut. Een intensief proces, ook voor mij persoonlijk, maar ik ben trots op een gediplomeerd universitair geschoold relatietherapeut te zijn. Dus niet zomaar een beunhaas die een avondcursus relatieperikelen heeft gevolgd en zichzelf relatietherapeut noemt.

Rianne als relatietherapeut

Hoewel ik in Zwolle regulier ben opgeleid wil ik als relatietherapeut in mijn aanbod een zo holistisch mogelijke visie uit te dragen. Ik sla hiermee een brug tussen de reguliere relatietherapie en het alternatieve. Ik geloof niet in een quick fix, maar geloof erin dat helen en jezelf steeds weer herontdekken een levenslang proces is. Daarom is de afstand naar Zwolle voor velen geen prolbeem. Veel klanten ervaren de reis naar klein Zwolle als een verlengstuk van hun therapie.

Als relatietherapeut geloof ik erin dat elke relationele ontwikkeling om en individuele ontwikkeling vraagt en andersom. Alles staat in verbinding met elkaar. Als relatietherapeut kijk ik zoveel breder. Ik zie relaties in verschillende vormen. Je hebt een relatie met je partner, je ouders, je cultuur, je familie, je collega’s, je bedrijf, je buren enz. Al die relaties doen ertoe in je leven. Een relatietherapeut beperkt zich niet enkel en alleen tot de partnerrelatie.

Hoe snel kan ik terecht bij Samen Alleen?

Je kunt direct elke vrijdagochtend heel laagdrempelig bij de relatietherapeut terecht! Op vrijdagochtend kun je je namelijk inschrijven voor een Single Session Therapy van anderhalf uur (225 euro excl. 21% BTW). Per telefoon kun je alleen een individuele sessie boeken. Wil je als koppel gebruik maken van een enkele sessie dan kan dat alleen live. Jullie komen dan naar de yurt in Zwolle om zicht te krijgen op een enkelvoudig vraagstuk of om te ervaren hoe het voelt om met mij aan de slag te gaan.

Je kan je inschrijven op de volgende tijdstippen:

  • 9.00uur
  • 10.30uur
  • 12.00uur

Als je een livedag wilt plannen of geinteresseerd bent in een traject, dan kun je je inschrijven voor een gratis kennismaking. Een livedag plannen we altijd op afspraak. Een dag op een prachtige plek in de natuur in klein Zwolle. Een dag met een lach en een traan. We duiken de diepte van jezelf en de relatie in. Dit doen we door middel van gesprekken, opstellingen en lichaamsgericht werk. Als relatietherapeut maak ik een professionele overweging met welke aanpak jullie het meest geholpen zijn. Daarnaast wordt er een heerlijke verse lunch bereid. We zitten middenin de natuur, bij het haardvuur. De ideale plek om terug te keren naar je basis, terug naar je gevoel, zoals je dat alleen in de natuur kunt voelen. De kosten voor deze dag bedraagt 970 euro (excl. 21% btw)

Kennis
maken?

Kennismaken?

Heb je een probleem met de liefde? Loop je vast met jezelf of in de relatie met je partner? Komen jullie er samen niet uit? En jij alleen ook niet? Kijk wat ik voor jou of voor jullie kan betekenen!