Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Relatietherapeut Nijmegen

Relatietherapeut Nijmegen

Mijn naam is Rianne Roes (1985). Na mijn universitaire studie pedagogische wetenschappen heb ik me vier jaar lang postacademisch gespecialiseerd in relatietherapie. Hierna heb ik me verdiept in traumawerk, familieopstellingen en de kracht van ceremonies. Ik werk in een yurt op een landgoed.

Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Daarnaast ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

Relatietherapie bij Samen Alleen

Universitair

geschoold

Vrijblijvende

kennismaking

Unieke

Werkwijze

In luxe yurt op

een landgoed

Leef je leven voluit; en ga dan, pas dan en alleen dan, dood. Laat geen ongeleefd leven achter. (Irvin Yalom)

Relatietherapeut Nijmegen

Voor de meeste mensen geldt: als je relatie lekker loopt, dan ervaar je over het algemeen meer geluk, voldoening, liefde en zingeving in je leven. De kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van je relaties. De kwaliteit van je relatie zegt namelijk ook iets over hoe jij je kunt verbinden met iemand anders. Als jij je eigen gevoelens kunt valideren, hoe complex, groot of klein ze ook zijn, hoe meer jij je ware zelf durft te laten zien. Als je je ware zelf kunt laten zien, kan er van je ware zelf gehouden worden. Hoe meer er van jouw ware zelf gehouden wordt, hoe meer jij je gezien, verbonden en gewaardeerd voelt. Dit bij elkaar opgeteld bepaalt in zekere mate hoe gelukkig je bent in je leven. En hoe mooi dit ook klinkt, dit is geen status quo of einddoel dat je kunt behalen. Het is een levenslang proces en in sommige fasen van dit proces kan een relatietherapeut uitkomst bieden om weer in verbinding met jezelf en je partner te komen.

Hoe snel kan ik terecht bij Samen Alleen?

Je kunt direct elke vrijdagochtend heel laagdrempelig bij me terecht! Op vrijdagochtend kun je je namelijk inschrijven voor een Enkele Sessie van anderhalf uur (225 euro excl. 21% BTW). Een individuele sessie per telefoon (of live in de yurt als de afstand vanuit Nijmegen dat toelaat) om zicht te krijgen op een enkelvoudig vraagstuk of om te ervaren hoe het voelt om met mij aan de slag te gaan.

Je kan je inschrijven op de volgende tijdstippen:

  • 9.00uur
  • 10.30uur
  • 12.00uur

De livedagen zijn een onderdeel van elk traject, maar kunnen ook los geboekt worden. De kosten voor deze dag bedragen 970euro (excl. 21% btw). Qua beschikbaarheid lukt het me vaak om de losse livedagen binnen één maand na aanmelding in te plannen.

RIANNE ROES

Rianne roes over Rianne

Welkom! Mijn naam is Rianne Roes. Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Ook ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

WAPENFEITEN

Universitair geschoold relatietherapeut

Gedragswetenschapper

Opsteller IOPT (Franz Ruppert)

Systeemtherapeut (NVRG)

Auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt

Anderen vertellen

Wat een toffe dag. Verhelderend en ontspannen. Ook mooi om te zien hoe mijn partner ermee omging. Hij was erg op zijn gemak en stelde zich heel open op. Mooi en heel fijn om te zien (Iris, 47 jaar).

Lees meer

Stappenplan

Hieronder leg ik je uit hoe ik te werk ga

1

Verdieping

Luister m’n podcast en lees de website. Verdiep je in mijn visie en in wat ik doe.

Ben je geïnteresseerd? Voel je een ‘ja, bij Rianne ben ik aan het juiste adres!’, laten we dan kennismaken.

2

Kennismaken

Neem contact met me op door me te bellen, mailen, Whatsappen of boek online een gratis kennismaking in. Via social media bereik je me ook.

Direct al meer verdieping? boek dan een enkele online sessie.

3

Match

Tijdens de kennismaking onderzoeken we of we een match zijn in energie, vraag, aanbod, vertrouwen en praktische haalbaarheid. Voelt het goed? Dan gaan we samen aan de slag en stemmen we af welk aanbod past.

4

Aan de slag

Laten we gauw beginnen.

We gaan aan het werk op basis van jouw/ jullie behoefte, zoals we zijn overeengekomen.

Stapsgewijs gaan we het proces door en we evalueren constant.

De trajecten

Bij Samen Alleen kun je terecht voor verschillende soorten trajecten

Relatietherapie Nijmegen

Mijn naam is Rianne Roes en ik ben relatietherapeut gevestigd in Winterswijk. Na mijn studie in Nijmegen ben ik me gaan specialiseren als relatietherapeut. Ik heb altijd gedacht dat ik in Nijmegen zou blijven wonen, maar uiteindelijk heb ik toch de stad verlaten. Ik geloof er in dat je door naar je relatie te kijken veel kunt leren over jezelf. Zeker wanneer de relatie begint te verschuiven of jijzelf in een transformatie zit, kom je tegen hoe jij omgaat met pijn en stress. Hoe ga jij om met (kind)pijn die je instinctmatig probeert te onderdrukken? Als relatietherapeut kijk ik naar patronen in jezelf en jullie relatie. Een relatietherapeut is erin gespecialiseerd om circulair te kijken. Daarmee wordt bedoeld dat je als relatietherapeut kijkt naar gedrag in zijn context.

Tijdens mijn studie in Nijmegen werd ik als gedragswetenschapper geleerd om lineair te kijken, maar dat doet mijn inziens de mens geen recht. Als relatietherapeut werd ik erin geschoold om gedrag te zien als ‘logisch’. Dat als je elk gedrag of patroon in de situatie waarin het zich voordoet bekijkt en dat op alle nivaeus en lagen uitpluist. Elk gedrag in zijn context logisch is. Hoe goed of hoe fout het gedrag ook is. Als relatietherapeut zie ik dat dat echt het verschil maakt voor koppels. Niemand zit op een stempeltje te wachten waar je niks mee kunt. Iedereen zit te wachten op erkenning, ondertiteling, liefde en begrip. Hoe destructief patronen ook kunnen zijn. Destructieve patronen zeggen iets over gedrag, maar zeggen niet per definitie over de persoon en zijn intenties. Niet zelden wordt er iets gezegd wat niet zo bedoeld is en andersom. En daarin kun je elkaar kwijt raken. Zonder dat iemand dat bedoeld heeft.Dat is het moment waarbij een relatietherapeut jullie kan helpen.

Relatietherapeut in Nijmegen

In Nijmegen kun je zeker een relatietherapeut te vinden. Een deel van mijn familie woont in Nijmegen en zoals ik al zei had ook ik verwacht me te zullen vestigen in Nijmegen. Maar ik heb toch besloten uit Nijmegen te verhuizen en mijn bedrijf SamenAlleen te vestigen in de Achterhoek. Soms moeten stadsgrenzen overschreden worden om een relatietherapeut te vinden die bij jullie past. Dus hoewel je mij niet vindt in Nijmegen om de hoek is mijn aanpak uniek en wellicht passend bij jullie vraagstuk.

Mijn werk als relatietherapeut

Hoewel ik in Nijmegen en later als relatietherapeut regulier ben opgeleid, heeft mijn bedrijf de laatste jaren een verandering doorgemaakt en probeer ik in mijn aanbod een zo holistisch mogelijke visie uit te dragen. Ik sla hiermee een brug tussen het reguliere en het alternatieve. De eerst stap die ik daarbij zette was een opleiding te doen als opsteller. Bij Zielsbelang ben ik opgeleid tot identiteitsgericht pscyhotraume therapeut. Dit opleidingsinstituut heeft zich inmiddels in Nijmegen gevestigd. Tijdens deze opleiding leerde ik opstellen voor indiviuen, koppels en groepen. Als relatietherapeut geloof ik erin dat een opstelling nieuwe ruimte en meer begrip voor elkaar individuele worstelingen kan bieden. Vanuit dit begrip is er meer erkenning en vanuit meer erkenning kan er meer gezien, gedeeld en veranderd worden. Ik geloof niet in een quick fix, maar geloof erin dat helen en jezelf steeds weer herontdekken een levenslang proces is.

Daarom heb ik een traject van een half jaar ontwikkeld waarin ik helemaal mee loop in jouw/jullie ontwikkeling. Tijdens dit traject hebben we een paar keer per week contact en zijn er minstens vier intensieve livedagen. Dat vraagt dus een ritje van Nijmegen naar de Achterhoek. Maar de verdere therapie kan indien gewenst op afstand in je woonkamer in Nijmegen plaatsvinden. Tijdens die livedagen duiken we de diepte in en staan we stil bij jullie samen als koppel en ook bij jullie als individu. Als relatietherapeut richt ik me op zowel het ontwikkelen van jou als individu als op jullie als koppel.

De livedagen zijn intensief en geven een dieper begrip aan wie je bent, wie je partner is en hoe jullie relatie ‘werkt’. De ervaring leert dat je tijdens een hele dag op diepere en onbewuste lagen in jezelf uitkomt waar je met een uurtje therapie niet bij kan. Veel van mijn klanten geven ook aan dat het een hele dag meer inzicht en verbinding geeft. Hoewel de dagen intensief zijn, zijn de omstandigheden zo optimaal dat er ook ruimte is voor rust en ontspannen. De livedagen vinden plaats in een yurt op een landgoed van 100m2, middenin de natuur, een verse lunch, volop koffie en thee, een warme houtkachel in de winter en een prachtig grasveld in de zomer. Niet zomaar bij de relatherapeut onder een systeemplafond dus.

Kennis
maken?

Kennismaken?

Heb je een probleem met de liefde? Loop je vast met jezelf of in de relatie met je partner? Komen jullie er samen niet uit? En jij alleen ook niet? Kijk wat ik voor jou of voor jullie kan betekenen!