Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Relatietherapeut Arnhem

Relatietherapeut Arnhem

Mijn naam is Rianne Roes (1985). Na mijn universitaire studie pedagogische wetenschappen heb ik me vier jaar lang postacademisch gespecialiseerd in relatietherapie. Hierna heb ik me verdiept in traumawerk, familieopstellingen en de kracht van ceremonies. Ik werk in een yurt op een landgoed.

Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Daarnaast ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

Relatietherapie bij Samen Alleen

Universitair

geschoold

Vrijblijvende

kennismaking

Unieke

Werkwijze

In luxe yurt op

een landgoed

Leef je leven voluit; en ga dan, pas dan en alleen dan, dood. Laat geen ongeleefd leven achter. (Irvin Yalom)

Relatietherapeut Arnhem

Voel je dat de liefde tussen jou en je partner niet meer is zoals het begin? En voel je dat die conclusie een pijnlijk gevoel geeft en je eigenlijk doet verlangen naar dat gevoel van toen? Wetende dat je niet meer terug kunt en tegelijkertijd het besef dat je ook niet goed weet hoe je vooruit moet. Je probeert wat. Meer aandacht, minder zeuren. Meer tijd samen, minder vragen. En toch blijft het knagen. Met als gevolg dat je als partners de angst voelt om elkaar kwijt te raken. Angst voedt je overlevingmechanismen, waardoor in verbinding blijven met jezelf en elkaar nog moeilijker kan zijn.

Een relatietherapeut kan hier echt bij helpen! Je moet alleen de moed en kracht vinden om die stap te zetten. Een relatietherapeut in Arnhem kan een gesprek faciliteren wat nog niet gevoerd is. Een gesprek dat nodig is om helderheid te krijgen wat er gaande is in jouw leven en in jullie liefde. Een relatietherapeut helpt om samen met jullie te onderzoeken waardoor de relatie is gaan schuiven. Een relatietherapeut zoals ik die wil zijn, ziet verschuivingen in de relatie als een uitnodiging om je eigen ontwikkeling, de keuzes in je leven en je verlangens opnieuw onder de loep te nemen.

Een relatietherapeut in Arnhem kan geen uitkomst voor de relatie garanderen. Je zegt ‘ja’ tegen het proces en de relatietherapeut die dit proces voor jullie mag begeleiden. Niet omdat de relatietherapeut een stappenplan heeft die een bepaalde uitkomst garandeert. Of dat de relatietherapeut een pil heeft die al klachten als sneeuw voor de zon laten verdwijnen (geloof me, dat zou ik je soms echt wel gunnen). Maar met de begeleiding van een professionele relatietherapeut in Arnhem leer je jezelf en je partner wel beter en op een andere manier kennen. Zodat je weer opnieuw met jezelf en elkaar kunt verbinden.

RIANNE ROES

Rianne roes over Rianne

Welkom! Mijn naam is Rianne Roes. Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Ook ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

WAPENFEITEN

Universitair geschoold relatietherapeut

Gedragswetenschapper

Opsteller IOPT (Franz Ruppert)

Systeemtherapeut (NVRG)

Auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt

Anderen vertellen

Tof, bizar, onwerkelijk. We kijken terug op een heel bijzondere dag, waarbij we elkaar weer echt hebben gezien en begrijpen waar we vandaan komen. Rianne zorgde voor rust en tijd om eens goed stil te staan bij onze relatie en denkpatronen. Met een lach en een traan (of heel veel). Zo ontzettend waardevol en voldoende input om samen mee verder te kunnen. We hadden onszelf geen groter cadeau kunnen geven (Bart, 37 & Kim, 42).

Lees meer

Stappenplan

Hieronder leg ik je uit hoe ik te werk ga

1

Verdieping

Luister m’n podcast en lees de website. Verdiep je in mijn visie en in wat ik doe.

Ben je geïnteresseerd? Voel je een ‘ja, bij Rianne ben ik aan het juiste adres!’, laten we dan kennismaken.

2

Kennismaken

Neem contact met me op door me te bellen, mailen, Whatsappen of boek online een gratis kennismaking in. Via social media bereik je me ook.

Direct al meer verdieping? boek dan een enkele online sessie.

3

Match

Tijdens de kennismaking onderzoeken we of we een match zijn in energie, vraag, aanbod, vertrouwen en praktische haalbaarheid. Voelt het goed? Dan gaan we samen aan de slag en stemmen we af welk aanbod past.

4

Aan de slag

Laten we gauw beginnen.

We gaan aan het werk op basis van jouw/ jullie behoefte, zoals we zijn overeengekomen.

Stapsgewijs gaan we het proces door en we evalueren constant.

De trajecten

Bij Samen Alleen kun je terecht voor verschillende soorten trajecten

Rianne als Relatietherapeut Arnhem

Mijn eerste baan als relatietherapeut had ik in Arnhem. Als relatietherapeut begeleid ik veel koppels die in een groot transformatie proces zitten. Soms voelen beide partners dat er verschuivingen zijn, maar nog vaker is het één van beiden die aan de bel trekt. Dit maakt het soms een uitdaging voor een koppel om samen de commitment voor het proces te voelen. Na mijn eerste jaren als relatietherapeut in Arnhem voelde ik het ondernemerschap borrelen. Ik heb ontslag genomen in Arnhem en ben als relatietherapeut mijn eigen bedrijf gestart. Inmiddels is het ruim vijf jaar geleden dat ik me in de KVK in Arnhem inschreef.

Mijn bedrijf SamenAlleen heb ik gevestigd op een uniek plekje op een landgoed in de Achterhoek. Het mooie vind ik dat nu niet ík naar Arnhem reis, maar dat mensen uit Arnhem naar mij toe komen. Ik krijg vaak het compliment dat mijn unieke werkwijze als relatietherapeut en de rustgevende plek middenin de natuur een gevoel van thuiskomen geeft. Een veilig plek om aan heling, persoonlijke groei en verdieping in de relatie te werken. Je hoeft je in je zoektocht naar een relatietherapeut dus niet te beperken tot je eigen woonplaats, zoals bijvoorbeeld Arnhem, te beperken.

Als je de liefde de moeite waard vindt, schuw dan niet om er in te investeren. Durf te investeren in tijd, geld en moeite. Totdat je de persoon hebt gevonden met wie jullie een klik voelen en in wie je vertrouwt in zijn professionaliteit en als mens in het algemeen. Ik ben dan wel opgeleid tot relatietherapeut, ik zie het werk wat ik doe niet als de standaard relatietherapie. Ik zie een traject bij mij als een cadeau aan jezelf. Omdat je meer uit het leven en de liefde wilt halen. Ja dat is soms heel moeilijk, maar dat kan tegelijkertijd ook mooi zijn.

Relatietherapeut in een yurt

Heel bewust heb ik gekozen voor een unieke setting en werkwijze. Mijn werkwijze is uniek omdat je bij mij in een proces van een half jaar stapt waarbij ik nauw betrokken ben bij jouw ontwikkeling. Een snelkookpan van ontwikkeling en transformatie. In dit traject zien we elkaar een keer of vijf voor een intensieve livedag. Een dag om echt de diepte in te duiken, zodat je in de tussenliggende periode in proces blijft en er genoeg is om aan en mee te werken. In die tijd ben ik bijna dagelijks bereikbaar via mail en whats app om jullie gezamenlijke en individuele proces te begeleiden.

Daarnaast gebruik ik mijn professie als relatietherapeut om ook bedding te geven aan systemisch werk, familieopstellingen, lichaamsgericht werk, meditatie en ceremonies. De setting is uniek door de locatie in het bos, van alle gemakken en luxe voorzien en omringd door vogels en water. De natuur biedt een schoonheid die op zichzelf al helend is. De koppels die ik ontvang in mijn yurt voelen een veiligheid en vertrouwen, waardoor ze zich makkelijk kunnen ontspannen en zich open kunnen stellen voor groei. Een plek waar mildheid kan ontstaan en waar in liefde opnieuw kan worden vastgehouden of in verbinding kan worden losgelaten. De liefde is prachtig. Als je het dat laat zijn.

Relatietherapeut in Arnhem

Tijden mijn werk als relatietherapeut in Arnhem heb ik intensieve supervisie gevolgd bij een klinisch psycholoog en relatietherapeut in Arnhem. Ik ken haar nog van de tijd dat ik werkte als gedragswetenschapper bij een andere instelling, ook in Arnhem. Relatietherapeut word je namelijk niet zomaar. Nadat ik afgestudeerd ben aan de Universiteit als gedragswetenschapper, ben ik me verder gaan specialiseren als relatietherapeut. De helft van de opleiding tot relatietherapeut bestaat uit therapie voor mezelf, gefaciliteerd door een ervaren relatietherapeut. De andere helft van de opleiding bestond uit studie, literatuur, colleges en zelf werkzaam zijn als relatietherapeut.

Als relatietherapeut geloof ik erin dat elke relationele ontwikkeling om en individuele ontwikkeling vraagt en andersom. Alles staat in verbinding met elkaar. Als relatietherapeut kijk ik zoveel breder. Ik zie relaties in verschillende vormen. Je hebt een relatie met je partner, je ouders, je cultuur, je familie, je collega’s, je bedrijf, je buren enz. Al die relaties doen ertoe in je leven. Een relatietherapeut beperkt zich niet enkel en alleen tot de partnerrelatie.

Hoe snel kan ik terecht bij Samen Alleen?

Je kunt direct elke vrijdagochtend heel laagdrempelig bij de relatietherapeut van SamenAlleen terecht! Op vrijdagochtend kun je je namelijk inschrijven voor een Enkele Sessie van anderhalf uur (225 euro excl. 21% BTW).

Per telefoon kun je alleen een individuele sessie boeken. Wil je als koppel gebruik maken van een enkele sessie dan kan dat alleen live. Jullie komen dan naar de yurt om zicht te krijgen op een enkelvoudig vraagstuk of om te ervaren hoe het voelt om met mij aan de slag te gaan.

Je kan inschrijven op de volgende tijdstippen:

  • 9.00uur
  • 10.30uur
  • 12.00uur

Als je een losse livedag wilt plannen of geinteresseerd bent in een traject, dan kun je je online inschrijven voor een gratis kennismakingsgesprek. Een livedag plannen we altijd op afspraak. Een dag met een lach en een traan. We duiken de diepte van jezelf en de relatie in. Dit doen we door middel van gesprekken, opstellingen en lichaamsgericht werk. Als relatietherapeut maak ik een professionele overweging met welke aanpak jullie het meest geholpen zijn. Daarnaast wordt er een heerlijke verse lunch bereid. We zitten middenin de natuur, bij het haardvuur. De ideale plek om terug te keren naar je basis, terug naar je gevoel, zoals je dat alleen in de natuur kunt voelen. De investering voor deze dag is 970 euro (excl. 21% btw).

Kennis
maken?

Kennismaken?

Heb je een probleem met de liefde? Loop je vast met jezelf of in de relatie met je partner? Komen jullie er samen niet uit? En jij alleen ook niet? Kijk wat ik voor jou of voor jullie kan betekenen!