Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Relatietherapeut Apeldoorn

Relatietherapeut Apeldoorn

Mijn naam is Rianne Roes (1985). Na mijn universitaire studie pedagogische wetenschappen heb ik me vier jaar lang postacademisch gespecialiseerd in relatietherapie. Hierna heb ik me verdiept in traumawerk, familieopstellingen en de kracht van ceremonies. Ik werk in een yurt op een landgoed.

Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Daarnaast ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

Relatietherapie bij Samen Alleen

Universitair

geschoold

Vrijblijvende

kennismaking

Unieke

Werkwijze

In luxe yurt op

een landgoed

Leef je leven voluit; en ga dan, pas dan en alleen dan, dood. Laat geen ongeleefd leven achter. (Irvin Yalom)

Wanneer naar een relatietherapeut?

Als je voelt dat jij verandert, of wanneer er dingen in je leven gebeuren die veel impact hebben op jou en je leven, dan heeft dat ook direct invloed op je relatie. Misschien niet meteen voelbaar, maar ergens zorgt de chaos ervoor dat je en nieuwe orde moet creëren. En vaak betekent dat, dat je op al je levensgebieden je keuzes opnieuw onder de loep neemt. Niet dat alles radicaal anders moet, maar je gaat wellicht wel je leven tot dusver evalueren en sommige ingeslagen paden heroverwegen. Een relatietherapeut helpt om inzicht te krijgen de onrust die je voelt. Een relatietherapeut is er dus niet alleen voor koppels maar ook voor jou als individu.

Verschuivingen in jezelf kunnen voor relatieproblemen zorgen en verschuivingen in de relatie kunnen voor individuele problemen zorgen. Daarom richt ik me als relatietherapeut op het koppel én op het individu. De relatie die je hebt met jezelf, je omgeving en je partner vraagt aandacht. Als het leven van je vraagt om de keuzes die je tot nu toe gemaakt hebt te evalueren, dan zul je merken dat uiteindelijk alle levensgebieden voorbij komen: je vriendschappen, je prioriteiten, je werk, je relatie, je beeld over de toekomst, de plek waar je wil wonen en dus ook je relatie. Een simpel voorbeeld: stel je kunt een nieuwe baan krijgen krijgen die je veel kansen biedt, maar vanwege de afstand zul je vanuit Apeldoorn moeten verhuizen. En wat als je partner niet weg wil uit Apeldoorn? Of misschien wil je er zelf wel blijven vanwege je binding met Apeldoorn. Wat zegt je hoofd? Wat zegt je gevoel? Wat zegt je angst en wat zegt liefde? Een ‘simpele’ keuze als de kans voor een baan heeft zo invloed op al jou, je relatie en alle andere levensgebieden. Wanneer je één dominosteentje omgooit, volgt de rest vanzelf.

Dit was een vrij concreet voorbeeld. Soms kunnen de verschuivingen ook veel subtieler zijn. Mocht je deze onrust voelen, dan kan een relatiehterapeut in Apeldoorn of daarbuiten je helpen om helderheid en inzicht te krijgen in het duiden en betekenisgeven van de verschuivingen. Als relatietherapeut geloof ik dat alles met elkaar in verbinding staat. Een relatietherapeut kijkt vanuit een breder perspectief naar persoonlijke en relationele ontwikkelingen. Ik persoonlijk geloof ook dat het plakken van stempels op zichzelf geen meerwaarde heeft. Begrip over hoe je zelf in elkaar zit en hoe dat werkt in relaties met anderen is veel meer bepalend hoe jij je kwaliteit van leven ervaart. Jij als persoon moet je staande houden in de relaties die je hebt. Persoonlijkheidskenmerken zijn daarin belangrijk, maar niet het uitgangspunt. Ze zijn een onderdeel van het geheel aan interacties van gevoelens, trauma’s en triggers.

RIANNE ROES

Rianne roes over Rianne

Welkom! Mijn naam is Rianne Roes. Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Ook ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

WAPENFEITEN

Universitair geschoold relatietherapeut

Gedragswetenschapper

Opsteller IOPT (Franz Ruppert)

Systeemtherapeut (NVRG)

Auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt

Anderen vertellen

We zijn jou heel dankbaar dat we bij jou terecht zijn gekomen. In onze ogen ben je niet alleen heel goed in het vak van de systeemtherapie, maar ben je ook een bijzonder fijn persoon om mee te praten. Jouw begrip, inzicht en zeer open houding heeftons nog meer gesterkt in het verder bouwen aan ons. We hebben de kans gekregen om gebeurtenissen en situaties verder te verwerken en hebben ons bij jou zeer gehoord gevoeld (Richard, 44 & Leoniek, 42).

Lees meer

Stappenplan

Hieronder leg ik je uit hoe ik te werk ga

1

Verdieping

Luister m’n podcast en lees de website. Verdiep je in mijn visie en in wat ik doe.

Ben je geïnteresseerd? Voel je een ‘ja, bij Rianne ben ik aan het juiste adres!’, laten we dan kennismaken.

2

Kennismaken

Neem contact met me op door me te bellen, mailen, Whatsappen of boek online een gratis kennismaking in. Via social media bereik je me ook.

Direct al meer verdieping? boek dan een enkele online sessie.

3

Match

Tijdens de kennismaking onderzoeken we of we een match zijn in energie, vraag, aanbod, vertrouwen en praktische haalbaarheid. Voelt het goed? Dan gaan we samen aan de slag en stemmen we af welk aanbod past.

4

Aan de slag

Laten we gauw beginnen.

We gaan aan het werk op basis van jouw/ jullie behoefte, zoals we zijn overeengekomen.

Stapsgewijs gaan we het proces door en we evalueren constant.

De trajecten

Bij Samen Alleen kun je terecht voor verschillende soorten trajecten

Relatietherapie Apeldoorn

Relaties zijn er in allerlei vormen. Je hebt een relatie met je partner, je ouders, je cultuur, je familie, je collega’s, je bedrijf, je buren, de plaats waar je woont en waar je geboren bent. Bijvoorbeeld: Je bent in Apeldoorn geboren en opgegroeid, dan ben je door de wijk waar je in Amersfoort gewoond hebt gevormd. Verhuis je naar Apeldoorn toe, dan zul je je weg moeten vinden in de cultuur van Apeldoorn. Stel dat jij uit Apeldoorn komt en je partner bij jou is ingetrokken, dan zullen jullie twee verschillende ideeën hebben over diezelfde stad Apeldoorn. Zo heb je dus niet alleen een relatie met je partner, maar ook bijvoorbeeld met de stad waarin je woont en/of bent opgegroeid.

Ikzelf ben opgegroeid in de Achterhoek en heb jarenlang in steden gewoond en aan de universiteit gestudeerd omdat ik dacht dat ik meer een ‘stadsmens’ was. Nu ben ik weer terug op de plek waar ik ben opgegroeid. Ik ben daar nu meer thuis dan ik dat ooit geweest ben. Dat komt omdat het leven en de afstand me met een nieuwe bewustzijn heeft verbonden aan mijn roots.

Samen Alleen in Apeldoorn

Mijn bedrijf SamenAlleen heeft geen vestiging in Apeldoorn. Voor relatietherapie bij mij kom je terecht op het mooiste plekje van Nederland. Ik krijg vaak het compliment dat mijn unieke werkwijze als relatietherapeut en de rustgevende plek middenin de natuur een gevoel van thuiskomen geeft. Een veilig plek om aan heling, persoonlijke groei en verdieping in de relatie te werken. Je hoeft je in je zoektocht naar een relatietherapeut die je verder kan helpen dus niet tot je eigen woonplaats, zoals bijvoorbeeld Apeldoorn, te beperken. Mijn werkwijze is uniek omdat je bij mij in een proces van een half jaar stapt en ik in die tijd niet meer van jullie zijde wijk. Spreekwoordelijk dan. Een half jaar vol inzicht, ontwikkeling en transformatie. Ik gebruik mijn professie als relatietherapeut en gedragswetenschapper en mijn jarenlange ervaring als therapeut om bedding te geven aan systemisch werk, familieopstellingen, lichaamsgericht werk, meditatie en ceremonies. De setting is uniek door de locatie in het bos, van alle gemakken en luxe voorzien en omringd door vogels en water.

Een relatietherapeut in de bossen

Als je de liefde, jezelf en elkaar de moeite waard vindt durf er dan in te investeren door middel van tijd, geld en moeite. Dus ook in afstand. Vind een vorm van relatietherapie en een relatietherapeut waar je vertrouwen in hebt. Dan heb je de helft al gewonnen (of meer). Ik zie mezelf niet als standaard relatietherapeut. Ik denk en beweeg graag buiten de gebaande paden. Vandaar dat ik ook veel klanten uit heel Nederland, waaronder Apeldoorn, in mijn yurt mag ontvangen. Ik zie een traject bij mij als een cadeau aan jezelf en je relatie en misschien zelfs het gezin. Een manier om meer uit het leven en de liefde te halen. Om te strijden voor jezelf en elkaar. Omdat je elkaar niet kwijt wilt, maar je ook jezelf niet wilt verliezen. Ja dat is soms heel moeilijk, maar dat kan tegelijkertijd ook mooi en waardevol zijn.

Hoe snel kan ik terecht bij Samen Alleen?

Je kunt direct elke vrijdagochtend heel laagdrempelig voor relatietherapie bij mij terecht. Op vrijdagochtend kun je je namelijk inschrijven voor een Enkele Sessie. Een enkele sessie van anderhalf uur (225 euro excl. 21% BTW).

Per telefoon kun je alleen een individuele sessie boeken. Wil je als koppel gebruik maken van een enkele sessie dan kan dat alleen live. Vanuit Apeldoorn kom je dan naar de yurt om zicht te krijgen op een enkelvoudig vraagstuk of om te ervaren hoe het voelt om met mij aan de slag te gaan.

Je kan je inschrijven op de volgende tijdstippen:

  • 9.00uur
  • 10.30uur
  • 12.00uur

Als je een losse livedag wilt plannen of geïnteresseerd bent in een traject, dan kun je je online inschrijven voor een gratis kennismakingsgesprek. Een livedag plannen we altijd op afspraak en is altijd op locatie. We duiken de diepte van jezelf en de relatie in. Dit doen we door middel van relatietherapiek, gesprekken, regressietherapie, opstellingen, mediatie en lichaamsgericht werk. Binnen de relatietherapie maak ik als professionel de afweging welke werkvormen het best bij jou en bij jullie passen.

Daarnaast wordt er een heerlijke verse lunch bereid. Is er ruimte voor ontspanning en zelfs een massage als dat bijdraagt. We zitten middenin de natuur, bij het haardvuur. De ideale plek om terug te keren naar je basis, terug naar je gevoel, zoals je dat alleen in de natuur kunt voelen. De investering voor deze dag is 970 euro (excl. 21% btw).

Kennis
maken?

Kennismaken?

Heb je een probleem met de liefde? Loop je vast met jezelf of in de relatie met je partner? Komen jullie er samen niet uit? En jij alleen ook niet? Kijk wat ik voor jou of voor jullie kan betekenen!