Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Relatie therapie Nijmegen

Relatie therapie Nijmegen

Mijn naam is Rianne Roes (1985). Na mijn universitaire studie pedagogische wetenschappen heb ik me vier jaar lang postacademisch gespecialiseerd in relatietherapie. Hierna heb ik me verdiept in traumawerk, familieopstellingen en de kracht van ceremonies. Ik werk in een yurt op een landgoed.

Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Daarnaast ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

Relatietherapie bij Samen Alleen

Universitair

geschoold

Vrijblijvende

kennismaking

Unieke

Werkwijze

In luxe yurt op

een landgoed

Leef je leven voluit; en ga dan, pas dan en alleen dan, dood. Laat geen ongeleefd leven achter. (Irvin Yalom)

Relatie therapie Nijmegen

De kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van je relaties. Vaak betekent gedoe in je relatie automatisch ook gedoe in je leven. Hoe jij je voelt in je relatie(s) hangt samen met hoe fijn en gelukkig jij in het leven staat. Hoe beter de kwaliteit van je relatie is hoe beter je leven. De kwaliteit van je relatie zegt namelijk ook iets over hoe jij je kunt verbinden met iemand anders. Hoe zeker jij je voelt om al je onzekerheden en kwetsbaarheden te tonen. Hoe meer jij laat zien hoe je je voelt, hoe dieper het gevoel van erkenning kan zijn wat anderen je kunnen geven. Daarbij trek je ook nog eens de mensen aan die eenzelfde manier van verbinden hebben als jij. Dus als jij in beweging bent, is je relatie dat vanzelfsprekend ook. Therapie kan je helpen om weer grip te krijgen op jezelf en je relatie.

Rianne Roes

Mijn naam is Rianne Roes en ik geef relatie en individuele therapie in de bossen van de Achterhoek. Ik heb in Nijmegen aan de universiteit gestudeerd en ook in Nijmegen gewoond. Ik geloof er in dat je door naar je relatie te kijken veel kunt leren over jezelf. Veel mensen denken dat ze in een relatie veel over hun partner leren, maar als je goed kijkt leer je vooral over jezelf. Zeker wanneer de relatie begint te verschuiven of jijzelf in een transformatie zit, kom je tegen hoe jij omgaat met pijn en stress. Je leert van jezelf hoe je je staande houdt en welke mooie en minder mooie eigenschappen dan om de hoek komen kijken.

Dat is het moment waarbij relatie therapie uitkomst kan bieden. Want in die beweging ontstaat ook ruimte om dingen in je leven en je relatie onder de loep te nemen en om te onderzoeken wat je misschien anders zou willen. En het maakt je bewuster van waar je dankbaar voor bent en wat er wel is. Vanuit chaos kan een nieuwe orde ontstaan. Als je de chaos kunt zien als een kans en uitnodiging. Zeker voor mensen die zelfbewustzijn en zelfontwikkeling belangrijk vinden kan relatie en individuele therapie je echt verder helpen. Je doorloopt samen als koppel een diepgaand en kwetsbaar proces, een positief gevolg daarvan kan zijn dat je al snel meer verbinding en liefde voelt in de relatie. Ook in de relatie tot jezelf. Het is soms jammer dat therapie allerlei stigma’s heeft. Zie het als een scholing in jezelf, het leven en de liefde.

RIANNE ROES

Rianne roes over Rianne

Welkom! Mijn naam is Rianne Roes. Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Ook ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

WAPENFEITEN

Universitair geschoold relatietherapeut

Gedragswetenschapper

Opsteller IOPT (Franz Ruppert)

Systeemtherapeut (NVRG)

Auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt

Anderen vertellen

Wat een toffe dag. Verhelderend en ontspannen. Ook mooi om te zien hoe mijn partner ermee omging. Hij was erg op zijn gemak en stelde zich heel open op. Mooi en heel fijn om te zien (Iris, 47).

Lees meer

Stappenplan

Hieronder leg ik je uit hoe ik te werk ga

1

Verdieping

Luister m’n podcast en lees de website. Verdiep je in mijn visie en in wat ik doe.

Ben je geïnteresseerd? Voel je een ‘ja, bij Rianne ben ik aan het juiste adres!’, laten we dan kennismaken.

2

Kennismaken

Neem contact met me op door me te bellen, mailen, Whatsappen of boek online een gratis kennismaking in. Via social media bereik je me ook.

Direct al meer verdieping? boek dan een enkele online sessie.

3

Match

Tijdens de kennismaking onderzoeken we of we een match zijn in energie, vraag, aanbod, vertrouwen en praktische haalbaarheid. Voelt het goed? Dan gaan we samen aan de slag en stemmen we af welk aanbod past.

4

Aan de slag

Laten we gauw beginnen.

We gaan aan het werk op basis van jouw/ jullie behoefte, zoals we zijn overeengekomen.

Stapsgewijs gaan we het proces door en we evalueren constant.

De trajecten

Bij Samen Alleen kun je terecht voor verschillende soorten trajecten

Relatie en individuele therapie in Nijmegen

In Nijmegen kun je in therapie voor het verbeteren van je relatie en ook voor indiviuele vraagstukken kun je bij de relatietherapeut terecht. In Nijmegen zijn de er veel vormen van therapie. Dat merkte ik ook toen ik in Nijmegen woonde. Er zitten natuurlijk ook veel sociale en psychologische studies in Nijmegen, dat zal de hoeveelheid keuze in therapie ook deels verklaren. Inmiddels heb ik Nijmegen weer achter me gelaten en geef ik therapie voor jou en je relatie in de Achterhoek. In mijn yurt kwam ik letterlijk en figuurlijk weer thuis bij mijn wortels. Hoewel een deel van mijn roots ook hier in Nijmegen liggen.

Het bespreekbaar maken van de kwetsuren van de relatie roept toch al snel schaamte en kwetsbaarheid op. Het is daarom ontzettend belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij je therapeut en therapie die je kiest. Tevens is het belangrijk dat je therapeut een gedegen opleiding heeft genoten om jullie vraagstuk goed inhoudelijk en met kennis en inzicht te kunnen dragen. Als je deze niet vindt in Nijmegen, schroom dan niet om buiten de stadsgrenzen te zoeken naar een persoon en aanpak die bij jullie als koppel past.

Het vraagt veel moed voor je relatie therapie te zoeken die jullie verder kan begeleiding in jullie ontwikkelingsproces. Om bloot te geven wat er zich daadwerkelijk achter gesloten deuren afspeelt. Het beest van schaamte in de bek kijken en je uitspreken wat er werkelijk in je leeft is al een belangrijke stap naar meer liefde en verbinding. In eerste instantie meer mildheid en acceptatie van jezelf, zodat je ook meer openheid voelt voor het perspectief van de ander.

Verschillende vormen van relatietherapie

Hoewel ik in Nijmegen regulier ben opgeleid, heeft mijn bedrijf de laatste jaren een verandering doorgemaakt en probeer ik in mijn aanbod een zo holistisch mogelijke visie uit te dragen. Ik sla hiermee een brug tussen het reguliere en het alternatieve. Ik geloof niet in een quick fix, maar geloof erin dat helen en jezelf steeds weer herontdekken een levenslang proces is. Een proces dat komt in golven. Wanneer zo’n golf van zelfontwikkeling zich aandient kun je kiezen: jezelf ertegen verzetten of meegaan op de golf om te kijken waar het je brengt. Dat laatste is een kans om nieuwe wegen te bewandelen. Relatie therapie kan dan uitkomst bieden, zodat je er voor jezelf op een luchtiger en meer gezamenlijke manier uit kunt halen wat er in zit. Dit soort processen vragen een investering in tijd, moeite, geld en commitment. Daarom heb ik een traject van een half jaar ontwikkeld waarin ik helemaal mee loop in jouw/jullie ontwikkeling. Tijdens dit traject hebben we een paar keer per week contact en zijn er minstens vier intensieve livedagen. Dat vraagt dus een ritje van Nijmegen naar de Achterhoek.

Tijdens die livedagen duiken we de diepte in en staan we stil bij jullie samen als koppel en ook bij jullie als individu. Een dag in een bosrijke omgeving op een landgoed in een yurt met openhaard. We zitten in een yurt in volledige privacy en toch van alle gemakken voorzien. Het is misschien een uur rijden vanuit Nijmegen, maar de tijd samen in de auto is vaak al het moment waarop de therapie voor je relatie begint en er al veel aan het oppervlak kan komen.

De uitkomst van een livedag geeft vaak praktische inzichten in hoe je de weken die dan volgen met jezelf en elkaar om wilt gaan. Ik ben steeds via app beschikbaar om dit proces met jullie te reflecten, te spiegelen en te monitoren. Wat de afstand Nijmegen en Achterhoek met gemak overbrugt. Na een half jaar niet alleen een individuele maar ook een gezamenlijke verbintenis op een diepere laag bent aangegaan. Anders dan de gemiddelde therapie voor je relatie, heb ik een uniek aanbod waar mentaal, fysiek, natuur, ontspanning en transformatie elkaar versterken en ondersteunen.

Hoe snel kan ik terecht bij Samen Alleen?

Je kunt direct elke vrijdagochtend heel laagdrempelig bij me terecht! Op vrijdagochtend kun je je namelijk inschrijven voor een Enkele Sessie van anderhalf uur (225 euro excl. 21% BTW). Een individuele therapie sessie kan per telefoon of live in de yurt. Wil je tijdens deze enkele therapie sessie samen met je partner een vraagstuk in je relatie bespreken dan kan dat alleen live. Dus dat zou betekenen dat jullie vanuit Nijmegen naar de Achterhoek rijden. Deze enkele therapie sessie is bedoeld om zicht te krijgen op een enkelvoudig vraagstuk in de relatie of om te ervaren hoe het voelt om met mij aan de slag te gaan.

Je kan je inschrijven op de volgende tijdstippen:

  • 9.00uur
  • 10.30uur
  • 12.00uur

Een livedag plannen we altijd op afspraak. Een dag op een prachtige plek in de natuur in de Achterhoek. Een dag om echt de diepte van jezelf en jullie relatie in te duiken. De dag bestaat uit verschillende vormen van therapie. Afhankelijk van jullie vraag, jullie relatie en behoeften put ik uit mijn therapie rugzak. Denk aan opstellingenwerk, regressietherapie, meditatie, stilte, outdoor oefeningen, lichaamsgericht werk enz. Daarnaast wordt er een heerlijke verse lunch bereid en is er ruimte voor ontspanning en zelfs voor een massage, een rustmoment of een lekker glas wijn als dat bij jullie past. We zitten middenin de natuur, bij het haardvuur. De ideale plek om terug te keren naar je basis, terug naar je gevoel, zoals je dat alleen in de natuur kunt voelen. De kosten oor deze dag bedraagt 970 euro (excl. 21% btw).

Kennis
maken?

Kennismaken?

Heb je een probleem met de liefde? Loop je vast met jezelf of in de relatie met je partner? Komen jullie er samen niet uit? En jij alleen ook niet? Kijk wat ik voor jou of voor jullie kan betekenen!