Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Relatie therapie Arnhem

Relatie therapie Arnhem

Mijn naam is Rianne Roes (1985). Na mijn universitaire studie pedagogische wetenschappen heb ik me vier jaar lang postacademisch gespecialiseerd in relatietherapie. Hierna heb ik me verdiept in traumawerk, familieopstellingen en de kracht van ceremonies. Ik werk in een yurt op een landgoed.

Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Daarnaast ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

Relatietherapie bij Samen Alleen

Universitair

geschoold

Vrijblijvende

kennismaking

Unieke

Werkwijze

In luxe yurt op

een landgoed

Leef je leven voluit; en ga dan, pas dan en alleen dan, dood. Laat geen ongeleefd leven achter. (Irvin Yalom)

Wanneer naar Relatie en individuele therapie?

Voel je dat wat je altijd dacht te willen, niet meer is wat je wil? Voel je dat je aan het veranderen bent? Dat je behoeften en verlangens niet meer dezelfde zijn als bijvoorbeeld twee jaar geleden? Is er van alles aan het verschuiven in jezelf en/of in je relatie? Mogelijk vraagt het leven je om de keuzes die je tot nu toe gemaakt hebt te evalueren. Misschien mag je even stilstaan bij wat je op dit moment in je leven zou willen. Ben je klaar voor een volgende stap? Een nieuwe fase? Al dit soort vragen heb direct invloed op jouw zelf en ook op de relaties die je hebt met anderen. Zeker als je in een vaste relatie zit, zul je de beweging en verschuiving ook in de liefde voelen. Het doorbreken van patronen in je leven en je relatie vragen energie, tijd en aandacht. Therapie kan daarbij helpen.

Soms denk je dat bij zo’n individuele worsteling op zoek moet naar therapie voor jou als individu. Dan denk je al snel aan een pscyholoog. Maar wist je dat relatie therapie (bijvoorbeeld in Arnhem) dan ook veel voor jou en eventueel voor jullie kan betekenen! Binnen de relatie therapie kijken we naar de mens in zijn geheel en naar de mens in zijn context. In de relatie therapie geloven we dat alles met elkaar in verbinding staat. Verander jij, dan veranderen de relaties die je hebt met anderen. Veranderen anderen, dan wordt ook jij uitgedaagd om in beweging te komen. Relatie therapie kijkt vanuit een breder perspectief naar persoonlijke en relationele ontwikkelingen. Relaties zijn er namelijk in allerlei vormen. Je hebt een relatie met je partner, je ouders, je cultuur, je familie, je collega’s, je bedrijf, je buren enz. Al die relaties doen ertoe in je leven. Relatie therapie beperkt zich niet enkel en alleen tot de partnerrelatie. Bij relatie therapie zeg je ‘ja’ tegen een proces en vertrouw je erop dat het je meer verbinding geeft met jezelf, de mensen om je heen en het leven.

RIANNE ROES

Rianne roes over Rianne

Welkom! Mijn naam is Rianne Roes. Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Ook ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

WAPENFEITEN

Universitair geschoold relatietherapeut

Gedragswetenschapper

Opsteller IOPT (Franz Ruppert)

Systeemtherapeut (NVRG)

Auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt

Anderen vertellen

Wat een toffe dag. Verhelderend en ontspannen. Ook mooi om te zien hoe mijn partner ermee omging. Hij was erg op zijn gemak en stelde zich heel open op. Mooi en heel fijn om te zien (Iris, 47).

Lees meer

Stappenplan

Hieronder leg ik je uit hoe ik te werk ga

1

Verdieping

Luister m’n podcast en lees de website. Verdiep je in mijn visie en in wat ik doe.

Ben je geïnteresseerd? Voel je een ‘ja, bij Rianne ben ik aan het juiste adres!’, laten we dan kennismaken.

2

Kennismaken

Neem contact met me op door me te bellen, mailen, Whatsappen of boek online een gratis kennismaking in. Via social media bereik je me ook.

Direct al meer verdieping? boek dan een enkele online sessie.

3

Match

Tijdens de kennismaking onderzoeken we of we een match zijn in energie, vraag, aanbod, vertrouwen en praktische haalbaarheid. Voelt het goed? Dan gaan we samen aan de slag en stemmen we af welk aanbod past.

4

Aan de slag

Laten we gauw beginnen.

We gaan aan het werk op basis van jouw/ jullie behoefte, zoals we zijn overeengekomen.

Stapsgewijs gaan we het proces door en we evalueren constant.

De trajecten

Bij Samen Alleen kun je terecht voor verschillende soorten trajecten

Relatie therapie Arnhem

Mijn eerste baan bij een praktijk voor relatie therapie had ik in Arnhem. Daar heb ik veel mogen leren over het vak relatie therapie. In Arnhem volgde ik destijds intensieve supervisie bij een klinisch psycholoog en relatietherapeut in Arnhem. Ik ken haar nog van de tijd dat ik werkte als gedragswetenschapper bij een andere instelling, ook in Arnhem. Na mijn eerste jaren als relatietherapeut in Arnhem voelde ik het ondernemerschap borrelen. Ik heb ontslag genomen in Arnhem en ben als relatietherapeut mijn eigen bedrijf gestart. Inmiddels is het ruim vijf jaar geleden dat ik me in de KVK in Arnhem inschreef.

Dus heb ik Arnhem ingeruild voor mijn roots. Terug naar de Achterhoek. Terug naar naar mijn eigen basis met hernieuwde inzichten en sterke ondernemersgeest. De plek van toen, met de kennis van nu maakt dat ik mijn relatie en individuele therapie heb durven inrichten volgens mijn eigen visie. Ik zie relatie therapie en individuele therapie als een mooie, verbindende en krachtige manier om dichter bij jezelf te komen. Een relatie helpt je om persoonlijk te groeien. En doordat je persoonlijk groeit kun je diepere verbindingen met je dierbaren aangaan. Hoe dieper je je verbonden voelt, hoe meer zingeving en rust je in je leven ervaart. Therapie voor je relatie of voor jou als individu is voor mij slechts een verschil in vorm, niet een verschil in uitgangspunt.

Binnen de relatie therapie en individuele therapie begeleid ik koppels en individuen die in een veranderingsproces zitten. Soms voelen beide partners dat er verschuivingen zijn, maar nog vaker is het één van beiden die aan de bel trekt. Dit maakt het soms een uitdaging voor een koppel om samen de commitment voor het proces te voelen.

Mijn bedrijf SamenAlleen heb ik gevestigd op een uniek plekje op een landgoed in de Achterhoek. Het mooie vind ik dat nu niet ík naar Arnhem reis, maar dat mensen uit Arnhem naar mij toe komen voor relatie en individuele therapie. Ik krijg vaak het compliment dat mijn unieke werkwijze en de rustgevende plek middenin de natuur een gevoel van thuiskomen geeft. Een veilig plek om aan heling, persoonlijke groei en verdieping in de relatie te werken. Je hoeft je in je zoektocht naar relatie en individuele therapie dus niet tot je eigen woonplaats, zoals bijvoorbeeld Arnhem, te beperken.

Als je de liefde de moeite waard vindt, schuw dan niet om er in te investeren. Durf te investeren in tijd, geld en moeite. Zoek totdat je de vorm van relatie of individuele therapie hebt gevonden waarvan jij voelt dat het klopt voor jou en/of voor jullie. Ik zie het werk wat ik doe niet als de standaard relatie therapie of standaard individuele therapie. Vandaar dat ik ook veel klanten uit heel Nederland, waaronder Arnhem, in mijn yurt mag ontvangen. Ik zie een traject bij mij als een cadeau aan jezelf en je relatie en misschien zelfs aan je gezin. Een manier om meer uit het leven en de liefde te halen. Om te strijden voor jezelf en elkaar. Omdat je elkaar niet kwijt wilt, maar je ook jezelf niet wilt verliezen. Ja dat is soms heel moeilijk, maar dat kan tegelijkertijd ook mooi en waardevol zijn. Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat alle koppels en individuele klanten die bij mij in traject zijn geweest daar geen seconde spijt van hebben.

Hoe snel kan ik terecht bij Samen Alleen?

Je kunt direct elke vrijdagochtend heel laagdrempelig voor relatie en individuele therapie bij mij terecht. Op vrijdagochtend kun je je namelijk inschrijven voor een Enkele Sessie. Een enkele therapie sessie van anderhalf uur voor jezelf of voor je relatie (225 euro incl. 21% BTW).

Per telefoon kun je alleen een individuele therapie sessie boeken. Wil je als koppel gebruik maken van een enkele therapie sessie voor je relatie dan kan dat alleen live. Vanuit Arnhem kom je dan naar de yurt om zicht te krijgen op een enkelvoudig vraagstuk of om te ervaren hoe het voelt om met mij aan de slag te gaan.

Je kan je inschrijven op de volgende tijdstippen:

  • 9.00uur
  • 10.30uur
  • 12.00uur

Indien je na de enkele sessie besluit om door te gaan in een traject, worden de gemaakte kosten voor de enkele sessie van het totaalbedrag van het traject afgehaald.

Als je een losse livedag wilt plannen of geïnteresseerd bent in een traject, dan kun je je online inschrijven voor een gratis kennismakingsgesprek. Een livedag plannen we altijd op afspraak en is altijd op locatie. We duiken de diepte van jezelf en de relatie in. Dit doen we door middel van relatietherapie, gesprekken, regressietherapie, opstellingen, mediatie en lichaamsgericht werk. Binnen de relatie en individuele therapie maak ik als professionel de afweging welke werkvormen het best bij jou en bij jullie passen.

Daarnaast wordt er een heerlijke verse lunch bereid. Is er ruimte voor ontspanning en zelfs een massage als dat bijdraagt. We zitten middenin de natuur, bij het haardvuur. De ideale plek om terug te keren naar je basis, terug naar je gevoel, zoals je dat alleen in de natuur kunt voelen. De investering voor deze dag is 970 euro (excl. 21% btw).

Relatie en individuele therapie in de bossen

Heel bewust heb ik gekozen voor een unieke setting en werkwijze. Mijn werkwijze is uniek omdat je bij mij in een proces van een half jaar stapt waarbij ik nauw betrokken ben bij jouw ontwikkeling. Een snelkookpan van ontwikkeling en transformatie. In dit traject zien we elkaar een keer of vijf voor een intensieve livedag. Een dag om echt de diepte in te duiken, zodat je in de tussenliggende periode in proces blijft en er genoeg is om aan en mee te werken. In die tijd ben ik bijna dagelijks bereikbaar via mail en whats app om jullie gezamenlijke en individuele proces te begeleiden.

Daarnaast gebruik ik mijn professie als relatietherapeut om ook bedding te geven aan systemisch werk, familieopstellingen, lichaamsgericht werk, meditatie en ceremonies. De setting is uniek door de locatie in het bos, van alle gemakken en luxe voorzien en omringd door vogels en water. De natuur biedt een schoonheid die op zichzelf al helend is. De koppels die ik ontvang in mijn yurt voelen een veiligheid en vertrouwen, waardoor ze zich makkelijk kunnen ontspannen en zich open kunnen stellen voor groei. Een plek waar mildheid kan ontstaan en waar in liefde opnieuw kan worden vastgehouden of in verbinding kan worden losgelaten. De liefde is prachtig. Als je het dat laat zijn.

Kennis
maken?

Kennismaken?

Heb je een probleem met de liefde? Loop je vast met jezelf of in de relatie met je partner? Komen jullie er samen niet uit? En jij alleen ook niet? Kijk wat ik voor jou of voor jullie kan betekenen!