Bedankt voor de aanschaf van de Relatie Booster video training series. Klik hier onder om te starten of verder te gaan met de relatie booster training!

Enkele sessies

Loop je in jezelf, je leven of in je relatie tegen bepaalde problemen aan en zou je die graag eens met mij tegen het licht houden? Of wil je naast een kennismaking voor een traject ook direct meer inzicht en verdieping?  

Boek dan een enkele sessie! Je kunt dan laagdrempelig en direct met je vraagstuk bij me terecht. Dat kan zijn voor een verdiepende kennismaking, een concrete vraag of een eerste voorzichtige start in jouw of jullie proces. De sessie is voor jullie samen of voor jou alleen.

Tijdens de sessie is er aandacht voor

Uitgebreide en persoonlijke kennismaking

Het in kaart brengen van jouw of jullie vraagstuk

Verdieping en inzichten zodat je een volgende stap kunt zetten

Advies en oriëntatie op hoe nu verder in je/jullie proces

Tijdens de enkele sessie duiken we razendsnel de diepte in. Vanuit mijn ervaring als systeemtherapeut heb ik snel helder waar jouw of jullie vraagstuk over gaat. Naast dat je dus met inzichten naar huis gaat, geef ik ook een uitgebreid advies over een eventueel vervolg.  

Doel van de enkele sessie

De enkele sessie duurt 1,5 uur en heeft als doel om snel inzicht te krijgen in je vraagstuk. Ook heb je na een enkele sessie helder of een vervolg bij mij passend zou zijn of niet. 

Hoe werkt het?

Hoe kom je zo snel mogelijk bij me terecht? Nog even kort op een rijtje:

Oriënteren: Verdiep je in mij, mijn werkwijze en aanbod.

Kennismaken: Twijfel je? Ga dan eerst voor de gratis kennismaking.

Match: Voel je duidelijk een ‘ja’ bij de enkele sessie? Bericht me snel!

Aan de slag: We plannen dan direct een afspraak.

Kennismaken

Wil je vrijblijvend kennismaken of heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in, ik neem binnen 48 uur contact met je op.

RIANNE ROES

Rianne roes over Rianne

Welkom! Mijn naam is Rianne Roes. Je kunt bij mij terecht met vragen over jezelf, je relatie, het leven en de liefde. Regelmatig werk ik mee aan artikelen in o.a. Linda, Flair en Happinez. Ook ben ik auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt.

WAPENFEITEN

Universitair geschoold relatietherapeut

Gedragswetenschapper

Opsteller IOPT (Franz Ruppert)

Systeemtherapeut (NVRG)

Auteur van het boek Raak elkaar niet kwijt

We kunnen de ander alleen ontmoeten, in de diepte waarin we onszelf ontmoet hebben. (Fia)

Rianne combineert haar therapeutische en wetenschappelijke achtergrond met spiritualiteit en persoonlijke ervaring.

ANDEREN VERTELLEN

Je gaf me de kracht om door te gaan, het vertrouwen in mezelf om door te gaan. Jouw woorden, begrip, uitleg, zienswijzen, kennis en spiegel hebben me echt enorm gesteund en verder gebracht. Ik ben blij dat jij op mijn pad bent gekomen en nik van en met jou heb mogen leren en me daardoor verder heb kunnen ontwikkelen.

~ Stefan (33)

Lees alle referenties

Praktisch

In 1,5 uur denk ik met je/jullie mee. De sessies vinden in principe plaats op vrijdagochtend. In overleg is er vaak ook wel beschikbaarheid op een andere dag. Een sessie samen vindt plaats in de yurt. Een sessie alleen is eventueel ook telefonisch of via zoom mogelijk. Investering 225 euro (excl. 21% BTW)

Voor wie?

Voor jou (of jullie) als je voelt dat je naast een snelle kennismaking meteen al wat meer verdieping wilt. Of wanneer je wilt ontdekken hoe het voelt om live met mij te werken. Maar ook wanneer je/jullie met een vraagstuk worstelen, waar je in 1,5 uur tijd nieuw perspectief op of duidelijkheid over wil.

Expert

Doordat ik al heel wat koppels en individuen heb gezien is mijn ervaring groot zodat ik in korte tijd op een inhoudelijk niveau snel mee kan denken en inzicht kan geven. Een enkele sessie kun je ook gebruiken voor een individuele opstelling met grondankers.

Ik voel me ontspannen in mijn werk, waardoor je in energie ook snel zult voelen of ik bij jou of jullie pas. Mocht je nieuwsgierig zijn naar een verdere samenwerking in bijvoorbeeld een traject.

Rianne in de Media

Kom meer te weten over Rianne Roes en Samen Alleen. Op de “In de media” pagina vind je enkele van haar media optredens.

Telegraaf Rianne Roes
Oersterk
Linda.nl
NPO radio 3
ouders.nl
Spotify

Veelgestelde vragen

Wat is een Enkele Sessie precies?

Een enkele sessie is een sessie van 1,5 uur waarbij we zonder bullshit meteen de diepte in duiken. We zoomen direct in op jouw vraag. Hoe scherper jij je vraag en intentie geformuleerd hebt, hoe concreter de uitkomsten kunnen zijn. Je vragen kunnen gaan over een dilemma waar je in vastloopt. Misschien ben je op zoek naar een nieuw perspectief op zich steeds herhalende patronen. Een enkele sessie is doeltreffend als je op zoek bent naar een frisse blik op een probleem in bijvoorbeeld je relatie.

Hoe weet ik of de Enkele Sessie iets voor mij is?

Wil je wel met mij werken maar heb je het gevoel dat een half jaar traject iets te intensief is voor je? Boek dan een enkele sessie. Er zijn tig van redenen om aan te kloppen voor een enkele sessie. Het helpt je in ieder geval op weg in een vraagstuk waar je mee worstelt. Het voordeel van een enkele sessie is dat je vaak al op korte termijn bij me terecht terecht kunt. De enkele sessie is ook perfect om eens laagdrempelig kennis te maken met mij en de plek waar ik werk.

Kan ik ook een casus van mijn werk met je bespreken?

Je kunt ook bij mij terecht voor supervisie en consultatie als je als professional een vraagstuk wilt bespreken. Ik heb ruime ervaring als relatie- en gezinstherapeut in verschillende particuliere praktijken. Verder heb ik vele jaren als gedragswetenschapper gewerkt in de jeugdzorg met specialisatie in Intensieve Orthopedagogische Gezinsbehandelingen, pleegzorg, aanpak kindermishandeling en systeemtherapie.

Met welke vragen kan ik nog meer bij je terecht?

In het 1,5 uur dat we samen in gesprek zijn kun je van alles bij me tegen het licht houden. Misschien heb je gewoon een schop onder je kont nodig en weet je al lang welke weg je mag inslaan, maar heb je net even dat duwtje nodig om te gaan. Ook dan kun je de sessie daarvoor gebruiken, om net wat meer te voelen en helderheid te hebben over waarom je gaat doen wat je te doen hebt.

Misschien lig je in scheiding en heb je geen tijd voor een heel traject, maar vind je het wel fijn om eens in de zoveel tijd te kunnen sparren. Weet dan dat we bijvoorbeeld eens in de maand een sessie kun je plannen zodat je je gesteund voelt en nieuwe inzichten krijgt. Iedereen die in scheiding ligt of heeft gelegen, weet dat het zoveel meer omvattende is dan ‘slechts’ de relatiebreuk.

Mag ik ook meerdere Enkele Sessies inplannen?

Ja dat kan zeker! Weet dat de enkele sessie nooit de impact van een traject kunnen vervangen. Enkele sessies kun je heel goed gebruiken als je eens in de zoveel weken even een inzicht wilt in een bepaald vraagstuk op je werk, of vastloopt in een casus als professional of wanneer je raad en wijsheid zoekt in een conflict met iemand anders of inzicht wil in een specifiek dilemma in je leven.

Het zijn dus echt losse en korte sessies, waardoor we minder de diepte van de transformatie in kunnen duiken dan wanneer je me steeds binnen handbereik hebt en we met verschillende therapievormen aan werkelijke transformatie kunnen werken.

Ik vind de gratis kennismaking telefonisch niet fijn en heb liever een live contact. Kan dat?

Deze enkele sessie kun je ook zien als een extra verdieping na de gratis telefonische kennismaking. Je kunt ook meteen een enkele sessie plannen als je telefonisch kennismaken überhaupt niet ziet zitten.

Tijdens het individuele- of koppeltraject duiken we een half jaar lang intensief de diepte in van jouw of jullie proces. Het is dus belangrijk dat je goed voelt of het iets voor jou of jullie is. De kosten voor de enkele sessie neem ik dan ook voor mijn rekening op het moment dat je verder gaat in een half jaar traject. Het reeds betaalde bedrag voor de enkele sessie wordt dan in mindering gebracht op de totaalfactuur van het traject.

Ik twijfel nog tussen enkele sessies en een traject, kan ik eerst een sessie plannen?

Heb je de gratis kennismaking met me gehad en ben je enthousiast! Maar ben je (of zijn jullie) er nog niet helemaal over uit of je de commitment halfjaar traject wilt doen? Dan is de enkele sessie een goed idee! In 1,5 uur tijd gaan we samen in gesprek en stemmen we nog verder af wat ik voor jou kan betekenen en hoe we dat gaan vormgeven. Mocht je/mochten jullie na deze sessie besluiten om toch in een traject te stappen? Dan krijg je deze sessie van mij cadeau!

Waar vinden de enkele sessies plaats? Kan het ook telefonisch?

Wanneer je als individu een vraagstuk wilt bespreken kan dat zowel telefonisch (zoom) of live op locatie. Mocht de afstand geen probleem zijn voor je? Dan denk ik dat je de meeste waarde haalt uit een face to face gesprek bij mij in de yurt. Je bent dan op een plek middenin de natuur, die een bepaalde energie met zich meebrengt die je zal ondersteunen in het delen van je kwetsbaarheden en dat wat er onder het oppervlak in je leeft. De natuur en de yurt hebben een dragende kracht in zich. Dat ga je echt voelen als je er bent.

Wanneer je samen met je partner komt voor een enkele sessie, dan is het alleen mogelijk om het gesprek face to face in de yurt te plannen. De ervaring leert dat veel van de energie en de dynamiek verloren gaat tijdens een online sessie. Daarbij is het technisch ook een uitdaging om met twee personen achter één laptop de geluidskwaliteit en verstaanbaarheid goed te houden. Ik wil gaan voor kwaliteit, vandaar dat een enkele sessie als koppel alleen maar kan plaatsvinden op locatie. Maar eerlijk gezegd lijkt me dat geen straf als je ziet waar je dan terecht komt. Het is zelfs mogelijk om na de sessie nog even rond te wandelen op het landgoed.

Wat zijn de kosten voor een Enkele Sessie?

Energetische ruil: 225 euro (excl. 21%) voor een sessie van 1,5 uur.

Mocht je, tot twee weken na de enkele sessie, besluiten om in te stappen in een individueel- of koppeltraject? Dan worden de kosten van de enkele sessie in mindering gebracht van de totaalprijs van het traject.

Over Relaties & Therapie

Regelmatig schrijf ik blogs over onderwerpen uit mijn vakgebied welke ik interessant vind om te delen